BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiAvatarlarına benzemek için plastik cerraha başvuruyorlar----

Avatarlarına benzemek için plastik cerraha başvuruyorlar

Avatarlarına benzemek için plastik cerraha başvuruyorlar
13 Aralık 2022 - 16:26 www.finansgundem.com

Amerikalı estetik doktorları, çok sayıda hastanın Lensa programındaki hallerine benzemek için kendilerine başvurduğunu açıkladı.

Son dönemde trend halini alan otoportre programı Lensa AI 'Magic Avatar', plastik cerrahları alarma geçirdi. Son sayıda kullanıcının, 'portrelerindeki hallerine benzemek için' cerrahlara başvuru yaptığı öğrenildi. Yanlış giden estetik ameliyatların tedavi edildiği 'Botched' programından Dr. Terry Dubrow, bu yeni trendin 'ciddi şekilde gerçekçi olmayan beklentiler oluşturmasından' korktuğunu söyledi ve bu tür ameliyatların 'mümkün ve tavsiye edilebilir olduğu konusunda' uyarılarda bulundu.

TMZ'ye göre, Lensa AI portrelerine benzemek için kendisine iki kişinin başvurduğunu açıklayan Dubrow, başlangıçta isteklerin şaka olduğunu düşündüğünü, ancak ciddi olduklarını anlayınca hastaları geri çevirdiğini açıkladı.

Amerikalı model Shanna Moakeler'i ameliyat eden doktorlar Deepak Dugar ve Ben Talei de, Dubrow'a katıldıklarını bildirdi. Dugar, benzer teklifler aldığını ve sadece bir haftada Lensa ile bağlantılı 5 başvuruyu geri çevirdiğini söyledi.

Cerrahlar ayrıca, hiçbir etik cerrahın bir avatara dayalı cerrahi bir prosedür üstlenmeyi düşünmeyeceğini söyledi.

İngiliz basını: İstanbul estetiğin başkenti oldu

 

Turizme estetik dopingi

 

Türkücü Alişan, estetik doktoruyla mahkemelik oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)