BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivAudi ve BMW'den Rusya'daki bayilere kötü haber----

Audi ve BMW'den Rusya'daki bayilere kötü haber

Audi ve BMW'den Rusya'daki bayilere kötü haber
21 Ağustos 2023 - 12:42 www.finansgundem.com

BMW ve Audi Rus bayilerini otomobil bakım, yedek parça ve güncelleme imkanı sağlayan yazılımından tamamen çıkardı. Rus sürücüler artık aracın bakım geçmişine ve güncellemelerine ulaşamayacak.

Rusya’dan ayrılmaya karar verdikten sonra tüm resmi Rus bayilerini otomobil bakım, yedek parça ve güncelleme imkanı sağlayan yazılımından tamamen çıkaran Mercedes-Benz’e, diğer Alman otomotiv devleri BMW ve Audi de katıldı.

İzvestia gazetesi, Audi ve BMW’nin Rus bayilerinin yazılımlarına erişimini kısıtladığını bildirirken, bu marka otomobile sahip Rus sürücülerin artık aracın bakım geçmişine ve güncellemelerine ulaşamadığı vurgulandı.

Gazetemru'da yer alan habere göre, BMW resmi oto bayisi BorisHof tarafından yapılan açıklamada,  Alman şirketinin Rusya’da satılan araçların BMW yazılımına bağlantısını kestiği teyit edilirken, yöneticilerden biri, kısıtlamalar nedeniyle sürücülere yedek anahtar yapılmasının bile mümkün olmadığını söyledi.

Uzmanlar, ayrıca araç arıza teşhis ve güncelleme ile ilgili sorunlar yaşanabileceğini de eklerken, Audi’nin ise 2 ay önce yazılımına erişimini sonlandırdığı bildirildi.

Mercedes'ten Rusya'da yeni hamle

 

Rusya yaptırımların etkisinden kurtuluyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)