BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAtletico Madrid milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü açıkladı----

Atletico Madrid milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü açıkladı

Atletico Madrid milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü açıkladı
07 Temmuz 2023 - 04:47 www.finansgundem.com

La Liga kulüplerinden Atletico Madrid, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü basına tanıttı. Atletico Madrid, Söyüncü ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Atletico Madrid, 4 yıllık sözleşme imzaladığı milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü basına tanıttı.

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı Civitas Metropolitano Stadı'nda yapılan tanıtımda konuştu.

Atletico Madrid'e geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Burada olmak bana kendimi daha da önemli hissettiriyor. Bu kulübün bir parçası olmak benim için çok önemli.

Geçmişte yaşadığı sakatlık sorunlarıyla ilgili bir soruya "Evet bir sakatlığım oldu ama çok hızlı bir şekilde toparladım. Şu anda hiçbir sorun yok. Kendimi tamamen hazır hissediyorum." diye cevap veren 27 yaşındaki savunma oyuncusu, "Atletico Madrid'e elinden gelen her şeyi hatta daha da fazlasını vermeyi" vadetti.

Milli futbolcu, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin çok talepkar bir teknik adam olduğunun hatırlatılması üzerine de "Simeone'nin futbol dünyasında efsane bir isim olduğunu ve çok çalışıp en iyisini vermeye çalışacağını" söyledi.

4 SEZONLUK SÖZLEŞME

Kulübün internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, 4 sezonluk sözleşmeye imza atan Çağlar Söyüncü'nün 7 Temmuz'da başlayacak sezon öncesi hazırlık kampına katılacağı belirtildi.

Atletico, defans oyuncusu Çağlar'ı tanıtırken milli futbolcunun fizik gücüne dikkat çekerek, ikili pozisyonlardaki ve hava toplarındaki üstünlüğüne ve hızlılığına vurgu yaptı.

ÇOK BÜYÜK BİR AİLE

Geçmişte Atletico formasını giyen Arda Turan ile buraya gelmeden önce görüştüğünü ve kendisine "çok büyük bir aileye gittiğini" vurguladığını aktaran Çağlar Söyüncü, "Arda Turan buradayken Türkiye'nin 4'te 3'ü Atletico Madridliydi. Ben o zaman daha küçüktüm. Benim için Arda Turan ile aynı takımda oynamak bir şans. Bana Atletico'nun çok büyük bir aile olduğunu söyledi ve ben de geldiğimden beri bu hissi taşıyorum." ifadelerini kullandı.

"SANA GÜVENİYORUZ"

Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo da "Kulübümüzün efsanelerinden biri olan Arda Turan'ın kulübümüz hakkında sana bilgi verdiğinden eminim. Çağlar, hoş geldin ve boş şanslar. Sana güveniyoruz. Burası gelecek yıllarda senin evindir ve kulübümüzle önemli başarılara imza atacağından eminiz." şeklinde konuştu.

Çağlar Söyüncü; Arda Turan (2011-2015) ve Emre Belözoğlu'nun (2012-2013 arasında 6 ay) ardından Atletico Madrid'de forma giyen 3. Türk futbolcu olacak.

CESAR AZPİLİCUETA İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME

Diğer yandan Ateltico Madrid, defansına yeni bir takviye yaparak 33 yaşındaki İspanyol futbolcu Cesar Azpilicueta ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

TFF'de tüm gözler 11 Temmuz'daki toplantıda

 

Arda Güler resmen Real Madrid’te: İşte bonservis ücreti

 

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi: Arda Güler'in yerine o geliyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)