BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTFF'de tüm gözler 11 Temmuz'daki toplantıda----

TFF'de tüm gözler 11 Temmuz'daki toplantıda

TFF'de tüm gözler 11 Temmuz'daki toplantıda
06 Temmuz 2023 - 10:31 www.finansgundem.com

TFF başkanlığına yeniden seçilen Büyükekşi ve yönetimi 11 Temmuz'da ilk toplantısını düzenleyecek. Toplantıda görev dağılımları ve kurulların açıklanması bekleniyor.

22 Haziran tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurulu'na tek liste ile girerek yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, ilk toplantısını 11 Temmuz'da yapacak. Yönetim, toplantıda başkan vekilleri ve sorumlularını belirleyecek. Büyükekşi yönetiminin görev dağılımının yanı sıra bu toplantı sonucunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu, Sağlık ve Dış İlişkiler Kurulu ve Temsilciler Kurulu'nu seçecek.

TFF yeni yönetimini en çok Merkez Hakem Kurulu seçimi zorlayacak. Yönetimin, MHK'da değişiklikler yaparak Lale Orta ile devam etmesi bekleniyor. Bu arada yeni yönetim transfer işleri hariç, bölge müdürlükleri dahil bünyesinde bulunan tüm çalışanlarına 11 Temmuz tarihine kadar izin verdi. Öte yandan yönetimin yurt genelinde yeni bir yapılanma içerisine gireceği öğrenildi.

TFF başkanlığına adaylık başvuruları sona erdi

 

TFF ve TBF yeni kabine üyelerini tebrik etti

 

TFF başkanlığı için yeni aday

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)