BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtatürk posteri AKM'den neden indirildi----

Atatürk posteri AKM'den neden indirildi

Atatürk posteri AKM'den neden indirildi
27 Haziran 2013 - 09:19 www.finansgundem.com

AKM binasına Gezi olayları sırasında asılan Atatürk posteri indirildi. Peki neden?

Gezi Parki direnişi başladıktan sonra çeşitli parti, örgüt ve kuruluşlara ait pankartların asıldığı Atatürk Kültür Merkezi’ne polisin Taksim Meydanı'na girmesinin ardından asılan dev Atatürk posteri dün akşam saatlerinde indirildi, gece tekrar asıldı.Gezi olayları başladığından beri AKM binasının ön yüzü herkesçe dikkat çeken bir alana dönüşmüştü.  Özellikle 1 Haziran günü polisin Taksim’den çekilmesiyle gezi parkı eylemcilerinin hakimiyetine geçen AKM binası 10 gün boyunca çeşitli partilerin ve STK’ların afişleriyle donatılmıştı. 11 Haziran günü polisin Taksim Meydanını yeniden kontrolüne almasıyla bu bayrak ve afişler indirilmiş yerine sadece 2 Türk bayrağı ve ortasına da Atatürk posteri asılmıştı. Ancak Atatürk posteri dün akşam saatlerinde indirildi.
AKM önünde bekleyen polis yetkilileri Atatürk'ün posterinin alt kısmının şiddetli rüzgar nedeniyle  öğle saatlerinde yırtıldığını bu yüzden indirilmesi kararının alındığını, yenilendikten ve yıkandıktan sonra yerine tekrar asılacağını söyledi. 
POSTER GECE TEKRAR ASILDI
Yırtılan poster yetkililer tarafından onarıldıktan sonra gece tekrar yerine asıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)