BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtatürk Havalimanı saldırısı davasında 6 sanık için tahliye----

Atatürk Havalimanı saldırısı davasında 6 sanık için tahliye

Atatürk Havalimanı saldırısı davasında 6 sanık için tahliye
15 Kasım 2017 - 16:58 www.finansgundem.com

Atatürk Havalimanı'nda 28 Haziran 2016 tarihinde terör örgütü DEAŞ'ın gerçekleştirdiği, 46 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısına ilişkin 42'si tutuklu 46 sanık hakkında açılan davada 6 sanık tahliye oldu

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki binada yapılan duruşmada, mahkeme verdiği aradan sonra ara kararını açıkladı.

Mahkeme heyeti, mevcut delil durumu, sanıkların savunmalarının alınmış olması ve dosya kapsamını göz önüne alarak, tutuklu sanıklar Mahmut Tezin, Harun İçoğlu, Doğan Değerli, Faruk Yazıd, Gulmakhmad Salımov ve Ahmed Bin Hamed’in haklarında, yurt dışına çıkış yasağı koyarak, tahliye kararı verdi.

 Tutuklu 36 sanığın ise üzerlerine atılı suçların niteliği, kaçma şüphelerinin bulunması, olay yeri inceleme tutanakları, HTS kayıtları ve kuvvetli suç şüphesi bulunması nedeniyle tutukluluk hallerinin devamına hükmeden mahkeme, katılma taleplerinin de kabulüne hükmetti.

Duruşma, 18 Ocak 2018’e Bakırköy Adalet Sarayı’nda görülmesi için erteledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)