BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAtaman: Takımımı tanıyamadım----

Ataman: Takımımı tanıyamadım

Ataman: Takımımı tanıyamadım
23 Nisan 2016 - 00:49 www.finansgundem.com

Eurocup finali ilk maçında Strasbourg'a 66-62 yenilen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrasında oyuncularına ağır eleştirilerde bulundu

Fransa'daki maçın ardından canlı yayında NTV Spor muhabirinin sorularını yanıtlayan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, "Sezonun en kötü basketbolunu oynadık" diye başladığı sözlerine şöyle devam etti:

"Bütün taraftarlardan özür diliyorum. Özellikle hücumda takımımı tanıyamadım. Bütün kupa boyunca ortalama 83 sayı atan takım bugün 62 sayı attı. Bu kadar tecrübeli bir takımın böyle oynamaması gerekirdi. Bunun sebebini anlamak gerçekten çok güç. Ya çok erken kupa havasına girdik ya da çok gereksiz bir strese girdik. Sezon boyu oynadığımız oyunu oynamamız lazım. 15-20 sayı farkla kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı."

"HÜCUMDA O KADAR KÖTÜYDÜK Kİ..."

Ataman, "Kötü oyunda Fransız seyircisinin salonda yarattığı atmosferin etkisi var mıydı?" sorusuna verdiği cevapta, "Herhangi bir baskı yoktu. Hücum düzenindeki aksaklıklar bizi bozdu. Hep zorlama atışlar yaptık. Hücum organizasyonumuz o kadar kötüydü ki, gerçekten anlaşılır gibi değil" değerlendirmesini yaptı.

Ergin Ataman, çarşamba günü nasıl oynamaları gerektiği sorusu üzerine de, "Bütün takımın stresi bırakıp normal bir iç saha maçı oynar gibi oynaması lazım" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)