BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAsya borsaları negatif seyrediyor----

Asya borsaları negatif seyrediyor

Asya borsaları negatif seyrediyor
07 Ağustos 2023 - 07:12 www.finansgundem.com

Asya piyasaları, bu hafta açıklanacak Çin enflasyon verisi öncesi büyük ölçüde düştü.


Asya-Pasifik piyasaları, yatırımcıların bu hafta Çin'in enflasyon rakamlarını ve ticaret dengesini beklemesiyle büyük ölçüde düştü.

Çin, Salı günü ticaret dengesini ve Çarşamba günü ülkenin toparlanma gidişatına dair ipuçları verecek olan enflasyon verilerini yayınlayacak.

Pazartesi günü, Tayland Temmuz ayı enflasyon verilerini yayınlayacak ve Endonezya ikinci çeyrek büyüme verilerini açıklayacak.

Japon Nikkei 225 yüzde 0,11 düştü, ancak Topix yüzde 0,19 yükseldi. Japonya Merkez Bankası, getiri eğrisi kontrol politikasına ilişkin duruşunu düzenlediği 28 Temmuz toplantısına ilişkin görüş özetini yayınlayacak.

Avustralya'da S&P/ASX 200 yüzde 0,26, Güney Kore'den Kospi marjinal bir şekilde yükseldi. Ancak Kosdaq yüzde 1.56 düştü.

Hong Kong'un Hang Seng endeksi marjinal bir düşüş yaşarken, anakara Çin piyasaları da negatif bölgedeydi. Shanghai Bileşik Endeksi yüzde 0,73, Shenzhen Bileşen Endeksi ise yüzde 0,53 oranında değer kaybetti.

Asya borsalarında dalgalı seyir

 

Petrol, haftaya son dört ayın zirvesinde başladı

 

Piyasalarda gün ortası (04/08/2023)

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)