BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAsya borsaları Altın Hafta'nın ardından karışık seyir ile başladı----

Asya borsaları Altın Hafta'nın ardından karışık seyir ile başladı

Asya borsaları Altın Hafta'nın ardından karışık seyir ile başladı
09 Ekim 2023 - 07:05 www.finansgundem.com

Asya-Pasifik piyasaları, Çin piyasalarının bir haftalık ‘Altın Hafta’ tatilinin ardından geri dönmesiyle haftaya karışık bir başlangıç yaptı

Hong Kong'un sabah seansını iptal etmesiyle Avustralya piyasaları toparlandı; Çin Altın Haftanın ardından düşüş ile başladı.

Asya-Pasifik piyasaları, Çin piyasalarının bir haftalık ‘Altın Hafta’ tatilinin ardından geri dönmesiyle haftaya karışık bir başlangıç yapıyor.

BÖLGEDEN GELECEK EKONOMİK VERİLER BEKLENİYOR

Yatırımcılar bu hafta sonuna doğru Çin ve Hindistan'dan gelecek enflasyon ve ticaret verilerinin yanı sıra Singapur Merkez Bankası’nın para politikası kararını da izleyecek.

Japonya ve Güney Kore piyasaları Pazartesi günü tatil nedeniyle kapalı.

Avustralya'da S&P/ASX 200 erken işlemlerde yüzde 0,41 artış gösterdi. Bu, endeksin beş günlük bir kayıp serisi yakalayıp Cuma günü Mart ayından bu yana ilk kez 7 bin seviyesinin altına düşmesinin ardından geldi.

Hong Kong Hang Seng endeksi vadeli kontratları 17.724 seviyesinde yer alarak HSI'nin son kapanışı olan 17.485,98'e kıyasla daha güçlü bir açılışa işaret etti.

Ancak Hong Kong'un sabah oturumu, şehrin Koinu Tayfunu için tayfun uyarısını Sinyal 8'e yükseltmesinin ardından iptal edildi. HKEX yönergeleri, Sinyal 8'in yerel saatle sabah 9'dan önce kaldırılmaması durumunda sabah oturumunun iptal edileceğini belirtiyor.

Bu arada, Çin anakarası piyasaları zayıfladı ve gösterge CSI 300 endeksi Altın Haftanın ardından yaklaşık yüzde 1 düştü.

Asya borsaları Hong Kong verileri ile yükseldi

 

Asya borsaları Çin verileri ile karışık seyir etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)