BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakAstoria AVM'de bir ilk!----

Astoria AVM'de bir ilk!

Astoria AVM'de bir ilk!
16 Kasım 2013 - 13:12 www.finansgundem.com

TURYAP, Demos Fuarcılık ve ITCO işbirliği ile Türkiye’de bir ilke imza atarak, Astoria AVM’nin konseptini değiştirdi

Türkiye’de gayrimenkul piyasasının gelişmesiyle birlikte bugüne kadar çok sayıda emlak fuarı gerçekleştirildi. Bu fuarların büyük bölümü sektör tarafından ilgiliyle karşılanmasına rağmen beklentiyi karşılamaktan uzak kaldı.
TURYAP, Demos Fuarcılık ve ITCO işbirliği ile Türkiye’de bir ilke imza atarak, Astoria AVM’nin konseptini değiştirdi. Bu kapsamda Mecidiyeköy, Esentepe bölgesinde sayıları artan AVM’ler nedeniyle işlevini yitirmeye başlayan Astoria AVM’nin 5 bin metrekarelik 1’nci katı 5+5 yıllığına aylık 125 bin dolar+KDV’ye kiralanırken, İstanbul’da 365 gün boyunca 100 firmanın 300 projesinin tanıtımını ve satışını yapabileceği R’estate Center’ ortaya çıktı.
Gayrimenkulün AVM’si
1 Şubat 2014’de kapılarını açacak olan R’estate Center’ın tanıtım toplantısında konuşan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, Gayrimenkul sektörünü Esentepe’deki R’estate Center’da buluşturacaklarını belirterek, “Vatandaş AVM gezer gibi standların arasında dolaşarak hayalindeki taşınmaza kavuşacak. Haftanın 7 günü açık kalacak R’estate Center, konut, ofis ve arsa arayanların ilk durağı olacak” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)