BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemASO'dan enflasyonla mücadele için yüzde 20 indirim----

ASO'dan enflasyonla mücadele için yüzde 20 indirim

ASO'dan enflasyonla mücadele için yüzde 20 indirim
02 Kasım 2018 - 11:29 www.finansgundem.com

ASO tarafından yıl sonuna kadar tüm belge ve hizmet ücretlerinde yüzde 20 indirim kararı alındı

Ankara Sanayi Odasınca, "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı"na destek olmak amacıyla yıl sonuna kadar tüm belge ve hizmet ücretlerinde yüzde 20 indirim kararı alındı.

Oda'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ASO ekim ayı meclis toplantısında üyelerin oy birliğiyle aldığı kararla, 31 Aralık'a kadar ASO tarafından verilen tüm belge ve hizmet ücretlerinde kampanyadaki yüzde 10 yerine yüzde 20 indirim uygulanacak.

Kararı değerlendiren ASO Başkanı Nurettin Özdebir, programın açıklandığı 9 Ekim'de bu mücadeleyi desteklediklerini ve ASO olarak katılacaklarını açıkladıklarını anımsattı.

Bu süreçte üyelerden mücadeleye destek istediklerini ve büyük oranda katılımın gerçekleştiğini ifade eden Özdebir, "O tarihten sonra yapılan ilk meclis toplantımızda yönetim kurulumuzun teklifiyle meclisimiz yüzde 20 indirim kararı aldı. Topyekün dayanışmayla bu sorunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Özdebir, enflasyonla mücadelede popülist politikalardan uzak, üretime dayalı ekonomi ile geçici değil kalıcı çözümler ve politikalar ortaya konulması gerektiğini de vurgulayarak, enflasyonun yükselmesinin çok kolay olduğunu ancak düşüş sürecinin gecikmeli olacağının unutulmamasını istedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)