BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAslan’ın Şampiyonlar Ligi kazancı!----

Aslan’ın Şampiyonlar Ligi kazancı!

Aslan’ın Şampiyonlar Ligi kazancı!
29 Mart 2013 - 14:56 www.finansgundem.com

Öztürk, Galatasaray kulübünün Şampiyonlar Ligi sinerjisiyle bugüne kadar elde ettiği miktarı açıkladı

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk CNBC-e yayında Galatasaray kulübünün bugüne kadar Şampiyonlar Ligi’nden kulüp olarak 100 milyon dolar gelir ettiğini elde etmiş olabileceklerini ifade etti.
Öztürk, “Burada konuşurken dikkat etmemiz lazım. Kulüp adına konsolide bazda yapılan hesaplarla bu yılki Şampiyonlar Ligi gelirlerini hesaba katın ama yanında getirdiği sinerjisinin, reklam 100 milyon TL’yi geçtiğini söyleyebilirim. Ancak burada kulüpten bahsediyorum, halka açık şirketten bahsetmiyorum” dedi.
TEK KOMBİNEYLE 10 MİLYON TL
Öztürk, Nisan'da oynanacak Real-Madrid-Galatasaray maçı için ‘felaket’ bir talep olduğunu söyledi.
Kombineler ve diğer biletlerin haricinde şu anda sadece 5 bin bilet kapasitesinin kaldığını ifade eden Öztürk, bundan sonra yeni bir bilet sistemi geliştireceklerini ifade etti.
Öztürk, “Profesyonel arkadaşlarımızla yapılan çalışmalar sonrasında, bu maça talep varsa Türkiye liginde de şampiyon olmamız lazım. Bundan sonraki sahamızdaki beş maç için kombine biletler yapacağız. Real Madrid’den sonra yılsonuna kadar dolu sahada oyanayacağız. Yeni kombine sistemiyle kulübe 8-10 milyon TL gelir getireceğiz” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)