BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAsil Nadir’e işkence----

Asil Nadir’e işkence

Asil Nadir’e işkence
16 Nisan 2013 - 08:47 www.finansgundem.com

İngiltere’deki cezaevinde saldırıya uğrayan ünlü işadamı açık görüşe de çıkarılmıyor. Eşi, hayatından endişeli

Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir'in cezaevinde çekmediği kalmadı! Şubat ayında koğuş arkadaşının saldırısına uğrayan 71 yaşındaki işadamının eşi Nur Nadir ile görüşmesine izin verilmedi. Nadir, "Polly Peck" şirketini zarara uğrattığı ve zimmetine para geçirdiği iddiasıyla mahkemelik oldu. İngiltere'de yargılandığı "Polly Peck" davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklanarak Belmarsh Cezaevi'ne konuldu.
Cezasının bitmesini sabırsızlıkla bekleyen Nadir, geçtiğimiz Şubat'ta aynı koğuşu paylaştığı kişinin temizliğinden şikayet etti. "Ter kokuyorsun" dediği kişinin saldırısına uğradı. Çilesi ise bununla sınırlı kalmadı. Cezaevi yetkilileri, işadamını Mart ayındaki açık görüşe çıkartmadı.
Eşinin uğradığı saldırının ardından yıkılan Nur Nadir (30) ise geçtiğimiz Pazar, açık görüş için cezaevine gitti. Kocasının sağlığı konusunda endişelenen Nur Hanım, bir yetkilinin "Eşiniz görüşe çıkmayacak" açıklamasıyla karşılaştı. Gözyaşlarını tutamayan Nadir, eşinin can güvenliğinin olmadığını iddia etti.

 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)