BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAşı olana 43 dolar verecekler----

Aşı olana 43 dolar verecekler

Aşı olana 43 dolar verecekler
23 Aralık 2021 - 15:42 www.finansgundem.com

Avrupa genelinde Kovid-19 aşılanma oranlarının çok düşük olduğu Bulgaristan'da Başbakan Kiril Petkov açıklamalarda bulundu.

Bulgaristan Başbakanı Kiril Petkov, bugün yaptığı açıklamada Kovid-19 aşısı olan yaşlılara para ödülü verileceğini duyurdu. Avrupa Birliği içerisindeki en düşük aşılama oranına sahip olan ülke olan Bulgaristan’da göreve bu ay gelen Petkov, “Kovid-19 aşısı olan emeklilere tek sefere mahsus 75 lev (yaklaşık 43 dolar) verilecektir” dedi.

Petkov, üç doz aşı olan emeklilerin de bu haktan faydalanılacağını duyurdu. Petkov, “Hükümet olarak önceliğimiz insanların Kovid-19’dan ölmelerini engellemek, hastanelere olan baskıyı azaltmak ve en büyük risk altında olan yaşlıları korumak” dedi.

Resmi verilere göre Bulgaristan nüfusunun yaklaşık yüzde 27’si iki doz aşı oldu. AB içerisinde Kovid-19’a bağlı ölüm sayısının en yüksek olduğu Bulgaristan’da son 24 saatte 16.500 aşı yapılırken ülke genelinde toplam 3.6 milyon insan aşı oldu.

Güney Kore'de Kovid-19 ölümlerinde yeni rekor

 

Merck'ten Japonya'da COVID-19 ilacının kullanımı için onay başvurusu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)