BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAşı karşıtlarına sopayla saldırdılar!----

Aşı karşıtlarına sopayla saldırdılar!

Aşı karşıtlarına sopayla saldırdılar!
12 Eylül 2021 - 13:52 www.finansgundem.com

Fransa'da aşı ve sağlık kartı karşıtları bu hafta sonu da sokaklara döküldü. Toulouse'daki gösterileri sırasında ellerinde sopalar bulunan bir grubun protestoculara saldırmasıyla şiddet dolu anlar yaşandı.

Özgürlük sloganları attılar, birbirlerine sopalarla vurdular, çatıştılar. Fransa'da aşı karşıtları üst üste dokuzuncu hafta sonu da sokaktaydı.

Fransa'nın Toulouse kentinde göstericiler, sağlık pasaportu uygulamasını protesto etmek için sokağa indi. Protestocular pankartlarla yürürken 20-25 kişilik grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar eylemcilere tekme ve yumruklar attı, sopalarla vurdu. Yaşanan arbede polisin olay yerine gelmesiyle son buldu. Fransız polisi olaya göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti.

PARİS'TE DE AŞI KARŞITLARI MEYDANLARDAYDI

Başkent Paris'te de aşı karşıtları meydanlardaydı. Binlerce aşı karşıtı sağlık kartı kullanımı ve sağlık çalışanlarının zorunlu aşılanmasına yönelik yasa tasarılarını protesto etti. Paris'in 3 farklı noktasında düzenlenen gösteriler, sert polis denetimi altında gerçekleştirildi. Eylemciler, korona virüse karşı geliştirilen aşıların güvenilir olmadığını savundu.

Fransa'da korona virüs sağlık kartı yasası 9 Ağustos'ta yürürlüğe girmişti. Ülke genelinde 9 Ağustos'tan 15 Kasım'a kadar 18 yaşından büyük her vatandaş için zorunlu hale gelen sağlık kartı, 12-17 yaşları arasındakiler için ise 30 Eylül'den itibaren zorunlu olacak.

Öte yandan Fransa eski Sağlık Bakanı Agnes Buzyn'in, salgında, "başkalarının hayatını tehlikeye atmaktan" yargılanacağı ifade edildi.

Aşı karşıtları miting yaptı: İşte mitingden kareler

 

Aşı olmayanların ölüm riski 11 kat yüksek

 

Aşı olmayanlar için yarın yeni bir dönem başlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)