BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAselsan mühendisi öldü----

Aselsan mühendisi öldü

Aselsan mühendisi öldü
15 Ocak 2015 - 14:04 www.finansgundem.com

Aselsan mühendisi Erdem Uğur evinde ölü bulundu

Mühendis Erdem Uğur’un 2 gündür işe gitmemesi üzerine arkadaşları evine çilingirle girdi. Arkadaşları Uğur’u yanında mutfak tüpü, tüpün hortumu da yatağın içindeyken ölü halde buldu.

ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNAN DİĞER ASELSAN MÜHENDİSLERİ

Hüseyin Başbilen 7 Ağustos 2006’da aracında boğazı ve bileği kesilmiş halde bulunmuş, 17 Ocak 2007’de ise yine Aselsan’da görevli mühendis Halim Ünal’ın kafasına isabet eden tek kurşunla öldüğü haberi gazetelere yansımıştı. 9 gün sonra da bir başka Aselsan çalışanı Mühendis Evrim Yançeken oturduğu binanın altıncı katından düşerek hayatını kaybetmişti. ODTÜ mezunu üç mühendisin önemli askeri projeler üzerinde çalıştıkları ve bu nedenle öldürüldükleri iddia edilmişti. Savcılığın, ailelerinin başvurusu olmadığı halde, diğer iki ölüm dosyasındaki evrakları da mercek altına aldığı belirtildi.

26 Ocak 2013'te ASELSAN Akyurt Tesisleri’nde mikroelektronik güdüm ve elektro-optik grubu projelerde çalışan Hakan ÖKorkunç kazanın nedeni henüz belirlenemedi. Öksüz'ün kullandığı aracın kontrolden çıkarak şehir merkezi sapağında bariyerlere çarptığı ve daha sonra takla attığı ortaya çıkmıştı.  
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)