BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArsenal milli yıldızı istiyor----

Arsenal milli yıldızı istiyor

Arsenal milli yıldızı istiyor
20 Kasım 2013 - 17:19 www.finansgundem.com

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan için Arsenal yeniden devrede...

İngiliz basınında yer alan habere göre Arsenal, Atletico Madrid'e Arda Turan için 30 milyon Euro ödemeyi kabul etti. Kariyerine her fırsatta Premier Lig halkasını da eklemek istediğini belirten Arda için İngiliz ekibi devreye girdi.
Wenger'in gözdesi oldu
Haberin ayrıntısında Atletico Madrid'in Arda Turan'ı sezon sonundan önce bırakmayı düşünmediğine yer verildi. Şampiyonlar Ligi'nde adım adım zirveye koşan Atletico Madrid, Arda Turan'ı satmayı şimdilik düşünmüyor. Arsene Wenger'in ise Arda'nın yükselen formundan oldukça etkilendiği ve bu sezon oynadığı birçok maça gözlemci gönderdiği ifade edildi. Milli takımda kaptanlığa kada yükselen ve hem Ay Yıldızlı ekibimiz hem de Atletico Madrid'de oyun şablonunun en etkili ismi haline gelen Arda'nın 41 mlyon Euro serbest kalma maddesi var.
Atletico Madrid satmak istemiyor
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon kupa hedefleyen Atletico Madrid ise Arda Turan'ı hem sezon sonunda hem de daha yüksek bir bedellle göndermek istiyor. Her sezon büyük beller karşılığında Avrupa'nın önemli kulüplerine oyuncu gönderen Atletico Madrid, sezon sonunda Arda Turan ile bombayı patlatmayı istiyor. Arsenal ise işi devre arasında bitirmenin peşinde. Ancak Atletico Madrid'in Arda Turan ile sAezon sonuna kadar devam etme kararını Arsenal'e ilettiği de gelen haberler arasında.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)