BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArnavutluk sokağa döküldü----

Arnavutluk sokağa döküldü

Arnavutluk sokağa döküldü
15 Ekim 2014 - 05:36 www.finansgundem.com

Belgrad'daki milli maçın bayrak krizi ve olaylar nedeniyle tatil edilmesinin ardından Arnavutluk'ta, Makedonya ve Kosova'da Arnavutlar kutlama yaptı

Futbolda, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeler I Grubu'nda Sırbistan ile Arnavutluk arasında oynanan karşılaşmanın, 44. dakikada çıkan olaylar nedeniyle maçın tatil edilmesinin ardından Arnavutlar sokağa döküldü.

Arnavutluk, Kosova ve Makedonya'da yaşayan Arnavutlar, maçın tatil edilmesinin ardından, bulundukları şehirlerde sokağa çıkarak, kutlama yaptı, Arnavutluk A Milli Futbol Takımı lehine slogan attı.

Arnavutluk'ta Tiran Bulvarı'nda toplanan kalabalık grup, "Büyük Arnavutluk" sloganları attı.



Benzer görüntüler, Makedonya'da Arnavutlar'ın yoğun olarak yaşadığı şehirlerde ve Kosova'nın dört bir yanında da yaşandı.
Bu arada, maçın ardından Sırp ve Arnavut nüfusun yaşadığı, Kosova'nın kuzeyindeki Mitrovitsa'da da ufak çaplı olayların yaşandığı öğrenildi.

Sırbistan ile Arnavutluk arasında oynanan karşılaşmanın 44. dakikasında uzaktan kumandalı bir helikopterle sahaya Kosova'yı da kapsayan ve üzerinde "harita" ile 1912 yılında Arnavutluk'un bağımsızlığını ilan eden İsmail Kemali'nin resminin yer aldığı Arnavutluk bayrağı bırakılması üzerine olaylar çıkmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)