BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç'tan gündemi sarsacak yorum----

Arınç'tan gündemi sarsacak yorum

Arınç'tan gündemi sarsacak yorum
28 Mart 2014 - 10:47 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç güvenlik zirvesine ait kayıtların internete düşmesiyle ilgili konuştu

Seçim bölgesi Bursa'da basın toplantısı düzenleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Suriye toplantısının ses kaydı ile ilgili konuştu.

"Bugün devlete ihanet var" diyen Arınç, "Devletin güvenliğine karşı MİT'in toplantı ortam dinlenmesi elde edildi Youtube'a konuldu. Buradaki konuşma eğer gerçekse ki büyük ölçüde gerçek, bundan, bunun erişime sokulmasından, bunun yayına verilmesinden sadece Suriye istifade eder, rejim istifade eder, El Kaide istifade eder, IŞİD istifade eder" dedi.

Arınç konuşmasını şöyle sürdürdü:

3 KELİMEYLE AĞIZ DOLUSU HAKARET


Sayın Kılıçdaroğlu burada 55 dakika konuştu. Hırsız, baş yalan bilmem ne. Başkan adayına bile söz veremden sadece 3 kelimeyi ağız dolu hakarete dönüştürmek Türk siyasetinde görülmemiş olaydır.

YETKİMİ KULLANDIM YOUTUBE'A ERİŞİM YASAKLANDI

Bu hükümeti itibarsızlaştırmak, diz çöktürmek istiyorlar. Şimdi de dün akşam kişilere, hükümete yönelmenin yanında büyük alçaklık yaşandı. Devletin güvenliğine karşı MİT'in toplantı ortam dinlenmesi elde edildi Youtube'a konuldu. Bugün devlete ihanet var açıkça casusluk var. Adres verecek durumda değilim ama bunu yaptılar. Youtube'a erişim yasaklandı. Bende yetkimi kullandım. Dün imzaladım yayın yasağı yürürlüğe girdi. Ana muhalefet partisi lideri ve bazıları söz konusu Suriye olunca onun adına konuşuyorlar.

KONUŞMA BÜYÜK ÖLÇÜDE GERÇEK

Buradaki konuşma eğer gerçekse ki büyük ölçüde gerçek, bundan, bunun erişime sokulmasından, bunun yayına verilmesinden sadece Suriye istifade eder, rejim istifade eder, El Kaide istifade eder, IŞİD istifade eder.

Mahir Kaynak eski istihbaratçıdır. Söylediği bir şey var. Bu olay kimin işine yaradı. Basit olarak yola çıkın. Oradan bu işlerin kimlerin tezgahladığını bulursunuz. Suriye uçağımızı düşürdü, Akçakale’yi bombaladı. Bizde uçaklarını düşürdük. Bu konuşma bizim planlarımızı deşifre eden ve doğrudan rejimin istifade edebileceğini açıklama noktasına geliyor. Böyle konu devletin meselesidir.

PROJELER GÖLGEDE KALDI HALKIN KAFASI KARIŞTI

Bu seçimlerde adaylar, adayların projeleri gölgede kaldı. Daha çok ana muhalefet, siyasi partiler olarak Ak Parti ve diğer partiler arasında küfür yarışına girdi. Herkesin kafası karıştı. Arzu ettiklerine kavuşamayacaklar.
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HZ ALİ SÖZÜ28 Mart 2014 11:33

    Ey Allah'ın kulları! Kibir elbisesini giymek hususunda Allah'ı göz önünüzde bulundurun. Zira kibir şeytanın tuzağıdır ki bu yolla insanın bedenine musallat olan öldürücü zehirler gibi kalplere musallat olur."

  • LOKMAN SURESİ28 Mart 2014 11:25

    "İnsanlara yanağını çevirip (büyüklenme) ve böbürlenmiş olarak yeryüzünde yürüme çünkü Allah her büyüklük taslayıp böbürde neni sevmez".

  • MAUN SURESİ28 Mart 2014 11:08

    MAUN SURESİAnlamıRahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle. 1- Gördün mü o dine yalan diyeni? 2- İşte yetimi itip kakan odur! 3- Yoksulu doyurmaya teşvik etmez. 4- Fakat veyl o namaz kılanlara ki, 5- Namazlarında yanılmaktadırlar. 6- Onlar ki, gösteriş yaparlar. 7- Ve yardımlığı sakınır (zekatı vermezler). ADALETLE HÜKMETMEYİP YANDAŞLARINI DOYURAN YEZİD ZİHNİYETLİLER SİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. ALLAH İLE ALDATAMAZSINIZ GERÇEK MÜSLÜMANLARI...

  • ANEKDOT28 Mart 2014 11:07

    Yıl 1998. ‘’ Arkadaşlar ben bu ticareti Allah için yapıyorum. Battığıma göre demek ki bu milletin nasibi bu kadarmış ‘’ diyen bir işadamı vardı. O zaman düşündüm. Allah için ticaret nasıl bir şey diye..Allah’ı ticarete ortak etmenin Kur’an da ve İslam’ da yeri var mı ? Allah nasıl hissedar oluyor? Haşa Allah’a vergi mi ödüyorlar? Kazanınca kendi kerametleri oluyor da , kaybedince sorumlu haşa nasıl Allah oluyor ? Yıl 2014. Düşünce aynı, mantaliye aynı. Değişen hiçbir şey yok bu ülkede. Kimse kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmıyor ,okumuyor. Biri arkasından milyonlarca koyun ‘u Allah adıyla peşinden sürükleyerek yolsuzluğa devam ediyor.

  • VİCDAN28 Mart 2014 11:06

    YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, İNSAN AYRIMCLIĞI DİZ BOYUNU GEÇTİ. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, ALLAH HAKKI İÇİN, PEYGAMBER HAKKI İÇİN, KUL HAKKI İÇİN, İNSAN HAKKI İÇİN .. DÜŞÜNÜN BİRAZ. GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN, ÇOCUKLARINIZI , AİLENİZİ, ÜLKENİZİ, MİLLETİNİZİ. BU KADAR MI KÖR OLDUK. BU KADAR MI BENCİL OLDUK. UTANIYORUM BUNLARI GÖRDÜKÇE. ASIL UTANMASI GEREKENLER UTANMIYOR ÇÜNKÜ.

  • NEF'S28 Mart 2014 11:06

    Cahil, rabbine karşı günah işlemekte nefsi isteğine boyun eğendir.

  • NASİHAT28 Mart 2014 11:06

    Cahil, gittiği yoldan geri dönmez; nasihatlerden faydalanmaz.

  • GÜNAHKAR28 Mart 2014 11:05

    İnsanların en cahili (günaha) kaldığı yerden devam eden günahkardır.

  • AKIL28 Mart 2014 11:05

    Allah katında insanların en kötüsü cahildir. Zira cahil, Allah’ın, kullarına bağışladığı şeyden mahrum kalmıştır. O da akıldır.

  • DÜNYEVİ28 Mart 2014 11:05

    Cahil ancak (dünyevi) olayların köle ettiği kimsedir.

  • KINAMA28 Mart 2014 11:05

    Cahil, cahilliği (başkalarını) saptıran, dürtüleriyle (insanları) aldatan kimsedir; sözü hastalık taşır, işi kınanır.

  • AYIP28 Mart 2014 11:03

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter

  • KADIN28 Mart 2014 11:03

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi...Gidişiniz kadınların elinden olacak

  • MAUN SURESİ28 Mart 2014 11:03

    MAUN SURESİAnlamıRahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle. 1- Gördün mü o dine yalan diyeni? 2- İşte yetimi itip kakan odur! 3- Yoksulu doyurmaya teşvik etmez. 4- Fakat veyl o namaz kılanlara ki, 5- Namazlarında yanılmaktadırlar. 6- Onlar ki, gösteriş yaparlar. 7- Ve yardımlığı sakınır (zekatı vermezler). ADALETLE HÜKMETMEYİP YANDAŞLARINI DOYURAN YEZİD ZİHNİYETLİLER SİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. ALLAH İLE ALDATAMAZSINIZ GERÇEK MÜSLÜMANLARI...

  • KISSADAN HİSSE28 Mart 2014 11:03

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış: - Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış: - Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş: - Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar: - Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış: - Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: - Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!

  • KİBİR28 Mart 2014 11:02

    Beynimizdeki düşünceler oluşturmuştur bizi, Her ne isek, düşüncelerle işlenerek yapılmıştır hepsi, Bir kişinin beyninde kötü düşünceler etkinse, Öküzün çektiği arabanın ardından gelen tekerlekler gibi,

  • ZAMAN28 Mart 2014 11:02

    Zamanın hakimidir ve ve mekanın fatihi, Sindirir o kibirli düzenbazı, talihi, Ve verir zorla koşula emrini, Tacını çıkart ve al o hizmetçinin yerini…

  • ihanet28 Mart 2014 11:02

    SİZİN BU ÜLKEYE İHANETİNİZİ TARİH VE TÜRK MİLLETİ HİÇ AFFETMEYECEK. BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ.

  • Mehmet28 Mart 2014 10:59

    Afedersiniz ama, sen de istihbaratı sızdırmayacaktın yahu...