Yazdır

Arınç'tan gündemi sarsacak yorum

Tarih: 28 Mart 2014 - 10:47

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç güvenlik zirvesine ait kayıtların internete düşmesiyle ilgili konuştu

Seçim bölgesi Bursa'da basın toplantısı düzenleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Suriye toplantısının ses kaydı ile ilgili konuştu.

"Bugün devlete ihanet var" diyen Arınç, "Devletin güvenliğine karşı MİT'in toplantı ortam dinlenmesi elde edildi Youtube'a konuldu. Buradaki konuşma eğer gerçekse ki büyük ölçüde gerçek, bundan, bunun erişime sokulmasından, bunun yayına verilmesinden sadece Suriye istifade eder, rejim istifade eder, El Kaide istifade eder, IŞİD istifade eder" dedi.

Arınç konuşmasını şöyle sürdürdü:

3 KELİMEYLE AĞIZ DOLUSU HAKARET


Sayın Kılıçdaroğlu burada 55 dakika konuştu. Hırsız, baş yalan bilmem ne. Başkan adayına bile söz veremden sadece 3 kelimeyi ağız dolu hakarete dönüştürmek Türk siyasetinde görülmemiş olaydır.

YETKİMİ KULLANDIM YOUTUBE'A ERİŞİM YASAKLANDI

Bu hükümeti itibarsızlaştırmak, diz çöktürmek istiyorlar. Şimdi de dün akşam kişilere, hükümete yönelmenin yanında büyük alçaklık yaşandı. Devletin güvenliğine karşı MİT'in toplantı ortam dinlenmesi elde edildi Youtube'a konuldu. Bugün devlete ihanet var açıkça casusluk var. Adres verecek durumda değilim ama bunu yaptılar. Youtube'a erişim yasaklandı. Bende yetkimi kullandım. Dün imzaladım yayın yasağı yürürlüğe girdi. Ana muhalefet partisi lideri ve bazıları söz konusu Suriye olunca onun adına konuşuyorlar.

KONUŞMA BÜYÜK ÖLÇÜDE GERÇEK

Buradaki konuşma eğer gerçekse ki büyük ölçüde gerçek, bundan, bunun erişime sokulmasından, bunun yayına verilmesinden sadece Suriye istifade eder, rejim istifade eder, El Kaide istifade eder, IŞİD istifade eder.

Mahir Kaynak eski istihbaratçıdır. Söylediği bir şey var. Bu olay kimin işine yaradı. Basit olarak yola çıkın. Oradan bu işlerin kimlerin tezgahladığını bulursunuz. Suriye uçağımızı düşürdü, Akçakale’yi bombaladı. Bizde uçaklarını düşürdük. Bu konuşma bizim planlarımızı deşifre eden ve doğrudan rejimin istifade edebileceğini açıklama noktasına geliyor. Böyle konu devletin meselesidir.

PROJELER GÖLGEDE KALDI HALKIN KAFASI KARIŞTI

Bu seçimlerde adaylar, adayların projeleri gölgede kaldı. Daha çok ana muhalefet, siyasi partiler olarak Ak Parti ve diğer partiler arasında küfür yarışına girdi. Herkesin kafası karıştı. Arzu ettiklerine kavuşamayacaklar.
Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/arinctan-gundemi-sarsacak-yorum/410788