BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç: Dağ taş zeytin dolmuş----

Arınç: Dağ taş zeytin dolmuş

Arınç: Dağ taş zeytin dolmuş
10 Kasım 2014 - 21:02 www.finansgundem.com

Bakanlar Kurulu sonrası kameralar karşısına geçen Bülent Arınç önemli açıklamalarda bulunuyor

Bakanlar Kurulu sonrası kameralar karşısına geçen Bülent Arınç önemli açıklamalarda bulunuyor

Bakanlar Kurulu sona erdi. Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç kameraların karşısına geçti.

İşte kritik Bakanlar Kurulu sonrası Bülent Arınç'ın açıklamalarının satır başları:

Danıştay 6. Dairesi'nin verdiği kararı şöyle özetlemek mümkün. Danıştay 6. Daire 2 hususta karar veriyor. Zeytincilik kapsamında bu tür termik santrallerin belirli uzaklıkta yapılması ikincisi de acele kamulaştırma konusunda bir hukuksuzluk var mı bu kapsamda bir karar var. Yargı kararlarına uymak zorundayız. Biz burada bir taraf değiliz.Danıştay'ın kararı gereğince şirkete düşen bunun gereğini yerine getirmektir. Enerji ve Tarım Bakanlığı ile bunu takip etmek zorundayız. Türkiye'de bazı bölgeler hükümetimizin verdiği destek nedeniyle her taraf zeytin tarlası olmuştur. Dağ taş zeytin ağaçlarıyla dolmuştur. Ama Türkiye'nin enerjiye de ihtiyacı var.  Zeytin alanlarıyla ilgili sıkıntı sadece termik santral yapılmasıyla ilgili değil. Bursa'nın gemlik ilçesi birinci bölge deprem yeri. Hükümetimiz Gemlik'in daha güvenli bir yapıya sahip olması için güçlü bir yapıya sahip noktalarda konut yapmak istiyor. Gemlik'in yeniden inşaa edilmesi için müracat edilen tek alan zeytin tarlaları.. Ama siz yeniden Gemlik'i inşaa ederken bazı alanları verimsiz olan zeytin tarlaları var. Anayasa Mahkemesi bile Gemlik'in bu ihtiyacını geri çevirdi. Kesinlikle bunu Gemlik'e yapamazsınız dedi. Peki biz nerede Gemlik'i inşaa edeceğiz? Uzaya mı denize mi yeni Gemlik'i inşaa edeceğiz. Termik Santral'in temelinin atıldığı gün köylüler bayram etmişti.

İDRİS BAL VE İDRİS NAİM ŞAHİN'İN PARTİ KURMALARI
Taş yerinde ağırdır dedim ama dinlemediler. Bu isimler AK Parti ile varlardı. Bunların kurduğu parti de biraz marti. Siyasi partiler toplumun bir parçası. Bir şahsın, bir genel başkan denilsin, nasıl olsa AA muhabiri gelecektir benim sözlerim de duyulacaktır denilmesi hiç bir şey ifade etmez.
Aynı düşünceye sahip insanların bir araya gelmeleri mümkün olmalıydı. Ama hepsi ayrı ayır parti kuruyor. Ekmek için Ekmelettin Bey, 14 partinin ortak adayı olarak ortaya çıktı. Ekmelettin Bey için ne kadar tutmamışsa bunlar için de tutmayacaktır. Bunlar AK Parti'den seçildikleri için bakan oldular. Bir daha da bu isimleri bana sormayın lütfen.

HDP HEYETİNİN İMRALI'YA GİDİŞİ
Kimlerin ne zaman gideceğini Adalet Bakanımız çok daha iyi bilir. HDP'li bir grup Ada'ya gitmek istiyor ama Bakanlık henüz izin vermiş değil. Sürecin devam edip etmediğiyle ilgili sayın Başbakan'ın sözleri var. Biz henüz masadan kalkmadık. Belli bir noktaya kadar bu devam edecek. HDP çözüm sürecini gerçekten istiyor mu? Biz neredeyse 1 aydır bekliyoruz. 6-7 Ekim'den bu yana insanları öldüren eşkiyaya karşı birnedamet duymadıklarına göre biden neyi bekliyorlar acaba..
Siz Öcalan'ın örsüyle Kandil'in çekici arasında kalmayın. Özgür bir parti olun.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)