BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'ya başkandan paragöz suçlaması----

Arda'ya başkandan paragöz suçlaması

Arda'ya başkandan paragöz suçlaması
08 Temmuz 2015 - 18:54 www.finansgundem.com

Atletico de Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, Arda Turan'ı paragöz olmakla suçladı.

Atletico de Madrid'den Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan'ın İspanya'da ayrılış yankıları devam ediyor. Atletico de Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, mikrofonların karşısına geçerek Arda'nın neden takımdan ayrıldığına açıklık getirdi. Enrique Cerezo, Arda'yı kastettiği konuşmasında, "Bir futbolcu bir başka kulübü seçiyorsa, burada para önemli rol oynamıştır. Çünkü futbolcuya daha fazla para vermişler, o da bu seçimi yapmıştır. Futbolda bu daima böyle olmuştur" dedi.

Cerezo, Arda'nın yerine alınacak futbolcunun onun takıma verdiğinin aynısını vereceğine inandığını da ifade ederek, "Transfer edilecek kişi belkide ondan daha iyi çıkacaktır" diye konuştu. Başkan Cerezo, Arda'nın Barcelona Kulübü tarafından başkanlık seçimlerine alet edilmesini de eleştirerek, bu durumun ne Arda'ya ne de Barcelona'ya fayda getireceğini savundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)