BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArdalı Madrid Barcelona'yı eledi----

Ardalı Madrid Barcelona'yı eledi

Ardalı Madrid Barcelona'yı eledi
10 Nisan 2014 - 00:03 www.finansgundem.com

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid, Barcelona'yı 1-0 yenerek, yarı finale yükseldi

Taraftarı önünde maça çok hızlı ve baskılı başlayan Atletico Madrid, 5. dakikada Koke ile golü bularak, 1-0 öne geçti. Barcelona'nın golün şaşkınlığını atamamasından yararlanmak isteyen ev sahibi takım, arka arkaya ataklarla rakip kaleyi zorladı. İlk 18 dakikada Adrian ve Villa'nın şutları 3 kez direkten döndü.

Barcelona'nın ise sol kanatta Neymar ile tehlikeli olmaya çalışsa da Atletico kalesinde önemli bir atağı olmadı. İlk yarı Atletico Madrid'in 1-0'lık üstünlüğüye sona erdi.

İkinci yarı takımlar oyuncu değişikliği yapmadan sahaya çıktı. Bu kez daha baskılı oynayan ve gol arayan taraf Barcelona olurken, özellikle ilk 15 dakikada Atletico defansı zor anlar yaşadı. Adrian'ın yerine Diego Ribas'ın oyuna girmesiyle toparlanan ve defansından hızlı çıkarak kontrataklar yapmaya başlayan Atletico Madrid, 65. dakikadan itibaren maçta yeniden dengeyi kurdu. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar olsa da sonuç değişmedi ve maç, Atletico Madrid'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Çeyrek finalin ilk maçında Nou Camp'ta rakibiyle 1-1 berabere kalan Atletico Madrid, bu sonuçla yarı finale yükseldi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)