BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinArda Turan: Rekor dava açacağım----

Arda Turan: Rekor dava açacağım

Arda Turan: Rekor dava açacağım
16 Ekim 2018 - 09:10 www.finansgundem.com

Futbolcu Arda Turan'ın, kendisini 'taciz'le suçlayan Berkay-Özlem Ada Şahin çiftine çok ciddi bir tazminat davası açmaya hazırlandığı iddia edildi.

Futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay Şahin arasındaki kavgayla ilgili iddianame hazırlandı. Arda Turan hakkında, ‘Cinsel taciz’, ‘Ruhsatsız silah bulundurmak’, ‘Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlamalarıyla dava açıldı. Berkay hakkında da ‘hakaret’ suçlamasıyla iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Arda Turan’a 12,5 yıl, Berkay’a ise 2 yıla kadar hapis isteniyor.  

Başakşehir forması giyen futbolcunun, geçen hafta Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’da Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Turan çıkan tartışma sonrası Berkay’ın burnunu kırmış, popçunun tedavi gördüğü hastaneye giderek silahla ateş etmişti. 

"REKOR DAVA AÇACAĞIM"

teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programının haberine göre, Arda Turan olayla ilgili yakınlarına şunları söyledi:
“Bana attıkları taciz yalanı nedeniyle Berkay ve eşine Türkiye Cumhuriyeti’nde görülmemiş büyüklükte, gelmiş geçmiş en büyük tazminat davasını açacağım. Hiçbir masraftan kaçınmayacağım. Gerçekler ortaya çıkacak. Davadan asla vazgeçmem.”

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yabanci16 Ekim 2018 13:24

    hepimiz su kadar yil hapis yatar su kadar yil ceza alir falan dioruz ya kendimiz inaniyormuyuz? burasi Turkiye maalesef burda boyle yalakalara hicbirsey yapmazlar ustune de bastaci yaparlar eger berkay iceri girmesse hic sasirmam..

  • ALAATTİN CAMGÖZ16 Ekim 2018 12:00

    Türkiye deki futbolun kaderi bu malesef.fakir insanlar futboldan büyük para kazanıyorlar sonra ne oluyor azıyorlar.Türk milli takımı görüyorsunuz.bitik resmen.sen haca gitmissin gece yarılarına kadar senin içkili mekanlarda işin ne yazıklar olsun sana ve senin gibilerine.kimse bu ülkede imtiyaza sahip değildir ve herkes hukuk önünde eşittir.paran var diye adaleti satınmı alacaktır arda.

  • vatansever16 Ekim 2018 11:45

    dag basimi burasi lan ,umarim en az bi on yil yersinde dunyanin kac kose oldugunu ogrenirsin......

  • erkan16 Ekim 2018 12:24

    katılıyorum ağzına sağlık

  • deniz seki16 Ekim 2018 09:37

    deniz seki hapis yatıyorsa arda turan da yatabilir.

  • Berber bekri16 Ekim 2018 11:18

    Suç işleyen kanunları çiğneyen herkes hukuk devletinde ceza alır guguk ise almaz hesap makinesiyle hesaplanır daha önce kaydı yoktu iyi haldi yattığı gün para onuda taksit sonra ver en son serbest haydi türkiye ileri...minareyi çalan kılıfını uydururmuş....

  • broker3416 Ekim 2018 09:17

    Futbolculuk hayatında yani mesleğinde yapamadığın rekoru dava ile mi yapacaksın..Hakikaten komik ötesi hem kellll hem fodul...