BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda Turan ağlattı----

Arda Turan ağlattı

Arda Turan ağlattı
15 Ekim 2013 - 14:58 www.finansgundem.com

Hollanda maçı öncesi Arda Turan'ın yaptığı konuşma takım arkadaşlarına duygusal anlar yaşattı.

Karşılaşma öncesi öğlen yemeği için toplanan milli takım futbolcuları, öncesinde Arda Turan'ın davetiyle toplantı salonunda bir araya geldi. Arda'nın burda yaptığı konuşma tüm takım arkadaşlarını duygulandırarak hep birlikte adeta galibiyet yemini ettiler.
TÜM TAKIM DUYGULANDI
Arda Turan toplantı başlarken söz aldı ve düşüncelerini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Karşılarındaki rakibin hafife alınmayacak derecede zor bir takım olduğunu altını çizden Arda Turan sözlerini şöyle sürdürdü. "Türkiye bize bu akşam inanıyor. Uzun zamandır ülke olarak böyle başarılara açız. Ülkemize yakışan bir oyunla ve Allah'In izniyle bu karşılaşmayı kazanacağız. Benden büyük abilerime ve kardeşlerime bir kaptan olarak değil, bir Türk evladı olarak söylüyorum, bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.
PRİMLER HAYIR KURUMLARINA
Toplantıda söz alan Volkan Demirel ise arkadaşlarına güvendiğini, Türkiye'nin bu galibiyete ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu maçın galibiyet primini hayır kurumlarına bağışlayacak çok arkadaşı olduğunu bildiğini söyleyen Volkan Demirel, galibiyeti ülkemiz için alacağız dedi.
TERİM'DEN ARDA'YA TEŞEKKÜR
Dün öğlen saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, daha önce de oyuncularının motiveye ihtiyacı olmadığını belirtmişti. Bu toplantıdan haberi olan Terim, özellikle Arda Turan'a teşekkür etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)