BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda Turan 5 ay sonra maça çıktı----

Arda Turan 5 ay sonra maça çıktı

Arda Turan 5 ay sonra maça çıktı
27 Ekim 2018 - 19:47 www.finansgundem.com

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Atiker Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Arda Turan, mücadelenin 83. dakikasında oyuna girdi ve 5 ay sonra bir resmi maça çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor'a konuk oldu. İstanbul temsilcisi sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken Arda Turan da uzun süre sahalara döndü.

Geçen sezon mayıs ayında oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Demir Grup Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldıran Arda Turan ceza almıştı. PFDK'nın 16 maç men ettiği Arda'nın cezası daha sonra 12 maça indirilmişti. Cezasının bitmesinin ardından sakatlığı sebebiyle de bir süre forma giyemeyen Arda Turan, Atiker Konyaspor deplasmanında sahalara geri döndü. 

83. dakikada Kerim Frei'ın yerine oyuna dahil olan tecrübeli futbolcu, Konyaspor tribünlerinden tepki aldı. Konyaspor taraftarları maç öncesinde Arda Turan'a sevgi gösterisinde bulunmuştu.

Konyaspor taraftarları son dönemde şarkıcı Berkay Şahin ile yaşadığı kavga ile gündemden düşmeyen Arda Turan'ı ıslıklarla protesto etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)