BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor Arda Güler Mallorca maçında sahada----

Arda Güler Mallorca maçında sahada

 Arda Güler Mallorca maçında sahada
02 Ocak 2024 - 15:59 www.finansgundem.com

F. Bahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak sakatlıklar yüzünden bir türlü forma şansını yakalayamayan Arda Güler, İspanyol devinde ilk maçına çıkıyor. Ancelotti, 18 yaşındaki milli yıldıza Mallorca maçında süre verebileceğini açıkladı.

Real Madrid kariyerine şanssız başlayan ve temmuz ayından bu yana üç kez sakatlık yaşayan Arda Güler, formasına kavuşuyor. Geçtiğimiz günlerde sakatlığını tamamen atlatıp takımla çalışmalara katılan 18 yaşındaki milli futbolcu, İspanyol deviyle ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın akşam oynayacakları Real Mallorca maçı öncesi basın toplantısında konuştu. İtalyan hoca, "Sizlere bazı iyi haberler vererek başlamak istiyorum. Arda Güler geri döndü, Vinicius Junior geri döndü, Carvajal geri döndü. Ferland Mendy ve Eduardo Camavinga kısa süre içerisinde geri dönecek." dedi.

Arda Güler hakkında konuşan Ancelotti, "Arda Güler henüz kendini Real Madrid taraftarına gösteremedi ama bana inanın, Arda Güler'in potansiyeli çok çok büyük! Arda Güler'in takıma katkısı çok büyük olacak." ifadesini kullandı.

Deneyimli teknik adam, genç futbolcuya Real Mallorca maçında süre vermek istediğini de belirterek, "Arda Güler eski seviyesine kavuştu. Bize çok faydası olacak. Daha çok genç ve onun için acele etmiyoruz. Önünde parlak bir gelecek var..Yarın oynar mı? Birlikte göreceğiz. Yapabilirsem süre vereceğim" şeklinde konuştu. (Habertürk)

Ancelotti konuştu! Arda Güler'den haber var

Arda Güler'in sakatlıkları sonrası Real Madrid'de ilginç gelişme

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Şüphemiz yok

 


 
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)