BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAr-Ge araştırma sonuçları açıklanacak----

Ar-Ge araştırma sonuçları açıklanacak

Ar-Ge araştırma sonuçları açıklanacak
20 Kasım 2013 - 00:12 www.finansgundem.com

İstanbul'da İSEDAK toplantısı ve Boğaziçi Zirvesi yapılacak. Başbakan ATO'da şuraya katılacak. TİK 2012 Ar-Ge araştırma sonuçlarını açıklayacak

 İSEDAK 29. Toplantısı... - Cumhurbaşkanı Abdulah Gül, Hilton İstanbul Oteli'nde İSEDAK 29. Toplantısı'nın açılışına katılacak. - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz,  toplantının bakanlar oturumunda bulunacak. Bakan Çağlayan, Suudi Arabistan, Irak, Katar ve İranlı mevkidaşlarıyla görüşmeler yapacak. Bakan Yılmaz, konuk heyetler onuruna akşam yemeği verecek. (İstanbul/09.30-20.00)

Boğaziçi Zirvesi... - Cumhurbaşkanı Gül, Four Seasons Otel'de Uluslararası İşbirliği Platformu 4. Boğaziçi Zirvesi'nin onursal açılışına katılacak. - AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, zirvenin, "Dünya Ekonomisi Dinamizmini Tekrar Nasıl Sağlayacak; Yeni Kalkınma Paradigmaları" başlıklı yuvarlak masa toplantısında bulunacak (İstanbul/14.00/11.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi ziyaret için Belarus'a gidecek. Çiçek, Zafer Meydanı'nda resmi çelenk koyma törenine katıldıktan sonra Belarus Cumhuriyet Konseyi Başkanı Anatoly Rubinov ve Temsilciler Meclisi Başkanı Vladimir Andreichenko ile görüşecek.  - Meclis Başkanı Çiçek, parlamentolararası işbirliği protokolünün imza törenine katılacak (Ankara/Minsk)

3. Sanayi Şurası... - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'daki 3. Sanayi Şurası'na katılacak. - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sanayi Şurası'nda yer alacak. Bakan Ergün, şuranın bakanlar oturumunda bulunacak. (Ankara/10.00/09.30/11.30)
CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (Ankara/13.00)

Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen "Yargıda Şeffaflık" konulu II. Uluslararası Yüksek Mahkemeler Zirvesi'ne katılacak. (İstanbul/09.00)
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bazı açılış ve resmi temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gidecek. - Arınç, hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı yapacak.(İstanbul/12.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bakanlıkları arasındaki Engelsiz Bilişim Projeleri İşbirliği Protokolü'nün imza törenine katılacak. - Bakan Şahin ayrıca TBMM'de 14. Ulusal Çocuk Forumu'na ve Rixos Otel'de Aile Eğitim Programı 2013'ün basın tanıtımı ve ödül töreninde yer alacak. (Ankara/10.00/14.00/16.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosluğu ile HSBC binasına 20 Kasım 2003'te yapılan terör saldırısının 10. yılı dolayısıyla Başkonsolosluk binasında düzenlenen anma törenine katılacak. - Davutoğlu ve Hague, ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı yapacak.(İstanbul)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Maria Van Der Hoeven, basın toplantısı yapacak. (Paris)
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, temel atma törenine ve partisinin ilçe başkanları toplantısına katılacak. (Afyonkarahisar/10.00/14.00)

TBMM Genel Kurulu'nda, Anayasa Mahkemesine ilişkin tasarı görüşülecek. (14.00)

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Sağlık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (10.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, 2012 yılı araştırma geliştirme faaliyetleri araştırması sonuçlarını açıklayacak. (Ankara/10.00)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)