BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiApple en sıra dışı ürününü 5 Haziran’da tanıtacak----

Apple en sıra dışı ürününü 5 Haziran’da tanıtacak

Apple en sıra dışı ürününü 5 Haziran’da tanıtacak
23 Mayıs 2023 - 09:21 www.finansgundem.com

Cep telefonu pazarında yeni ürünlerle bağımlılarının sayısını artıran teknoloji devi kayak gözlüğüne benzeyen yeni ürünü yakında tanıtacak

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

iPhone, Air-pods, iPod, Apple Watch ve MacBook Air, teknoloji denizindeki büyük yolcular Steve Jobs, Jonathan Ive ve Tim Cook'un Apple mührü altındaki harika icatları. Ancak kısa süre önce CEO'su Tim Cook, bir başka yenilikçi ürünü listeye ekledi.

5 Haziran'da Apple'ın tarihinin en sıra dışı ürününü tanıtması bekleniyor. Kayak gözlüğüne benzeyen yeni ürünün fiyatı ise 3 bin dolar olarak öngörülüyor.

Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü, VR ile gerçek dünya arasındaki geçişi fiziksel bir kadranla sağlayacak

Kullanıcılar fiziksel bir kadran kullanarak sanal gerçeklik ortamından gerçek dünyaya geçiş yapabilecek.

The Information'ın aktardığı bilgilere göre Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü, kullanıcıların fiziksel bir kadran kullanarak sanal gerçeklik ortamından gerçek dünyaya geçiş yapmasını sağlayacak. Ayrıca cihazı kafanıza yerleştirken etrafınızdakileri daha iyi görebilmeniz için renkli geçiş (passthrough) özelliği sunulması bekleniyor.

Söz konusu fiziksel kadran, Apple Watch'da gördüğümüz Ana ekran düğmesi işlevini yerine getiren Digital Crown benzeri bir yapıya sahip olabilir. Aynı şekilde Digital Crown mekanizması AirPods Max'de de yer alıyor.

Aktarılan bilgilere göre, Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü kemer şeklinde harici bir pil paketine de sahip. Bu sayede karma gerçeklik gözlüğünün daha hafif hale getirilmesi sağlanıyor. Güç kablosu ise tıpkı MagSafe teknolojisinde olduğu gibi başlığa magnetik olarak bağlanıyor. Bunun yanı sıra Apple başlığa entegre pilleri de test etmeye devam ediyor.

Apple'dan Türkiye'de zam

 

Steve Jobs imzalı Apple çeki rekor fiyata alıcı buldu

 

Apple'ın gelirleri akıllı telefon satışlarıyla tahminleri aştı

 

Apple 502 milyon dolarlık davayı kazandı

 

Apple'ın CEO’su Tim Cook'tan Çin'e ziyaret

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)