BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemApo'ya af mı geliyor?----

Apo'ya af mı geliyor?

Apo'ya af mı geliyor?
01 Şubat 2013 - 14:26 www.finansgundem.com

Avukat Celal Ülgen, CNN Türk'te Öcalan'a af hazırlığının olduğunu, Başbakan'ın bunu yeni anayasa içine koyacağını iddia etti

Ergenekon ve Balyoz sanıklarının avukatlığını yapan Celal Ülgen, Kürtler ve Öcalan için genel bir af hazırlığı olduğunu, Erdoğan'ın bunu hazırladığı anayasanın içine koyacağını iddia etti.
CNN Türk'te Şirin Payzın'ın programında Balyoz Avukatı Celal Ülgen ile Hukukçu Ahmet Gündel, tutuklu askerlerin durumunu değerlendirdi.
Balyoz Avukat Celal Ülgen, bir af sürecine gidildiğini söyleyince araya giren Şirin Payzın, "Af sürecine gidiliyor derken, Kürtler için Af, askerler için Af, Abdullah Öcalan için Af... Hangi af, Türkiye'de çok af konusu var" diye sordu.
Hukukçu Ahmet Gündel ise Şirin Payzın'ın "Başbakan'ın bu açıklamalarının genel bir affın işareti olduğunu düşünüyor musunuz" sorusuna Türk Ceza Kanunu ve pişmanlık yasalarında hangi maddelerde yapılacak değişiklikle Öcalan'a af yolunun açılabileceğini anlattı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bıktık yaaaaaa01 Şubat 2013 16:02

    bıktık artık bu yaratığı medyada görmekden. allah belarını versin .bu ve bu gibi yaratıkları gözümüze sokanların. onca şehitin kanını içtiler adaletde bu yaratıklardan yana ya . yazıklar olsun.