BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemApo Meclis'e mi girecek?----

Apo Meclis'e mi girecek?

Apo Meclis'e mi girecek?
12 Mart 2013 - 13:32 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröristbaşı Abdullah Öcalan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın, ses ve görüntüyle barış çağrısı yapacağı” yönündeki haberlere ilişkin, “Sayın Başbakan, bu fırsatları bu caniye (Öcalan) tanıyorsa Meclis'e getirsin, kürsüde de konuştursun” dedi.
Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısının ardından gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Bazı internet sitelerinde, “Öcalan'ın 21 Mart'ta, Nevruz'da Diyarbakır'da ses ve görüntüyle barış çağrısı yapacağı” yönünde haberlerin hatırlatılması üzerine Bahçeli, “Bunu düşünmek bile büyük bir hatadır. O zaman İmralı'da kalmasının bir anlamı kalmamıştır. Sayın Başbakan bu fırsatları bu caniye tanıyorsa Meclis'e getirsin kürsüde de bir konuştursun. Obama gibi o da konuşsun” yanıtını verdi.
Başbakan'ın rahatsızlığı nedeniyle Ak Parti grup toplantısının iptal edildiğinin hatırlatılması üzerine Bahçeli, “Büyük geçmiş olsun” dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • exper12 Mart 2013 14:02

    BDP nin en büyük destekçisi olan AKP, seçimlerde BDP den aldığı desteğin karşılığını ödüyor. Şehitlerin Vatan toprağı altında kemikleri sızlıyor, yazıklar olsun.