BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAP'den Türkiye'ye sert tepki----

AP'den Türkiye'ye sert tepki

AP'den Türkiye'ye sert tepki
12 Haziran 2013 - 12:02 www.finansgundem.com

AP Sosyalist Grup Başkanı Swoboda'nın, Başbakan Erdoğan’ı doğrudan hedef alarak eleştireceği bildirildi

Taksim Gezi Parkı olayları Avrupa Parlamentosu AP’nin gündeminde.AP Sosyalist Grup Başkanı Swoboda'nın Başbakan Erdoğan’ı doğrudan hedef alarak çok sert eleştiriler getireceği bildirildi.Avukatların gözaltına alınması AP’nin alacağı Türkiye kararının daha sertleştirilmesine yol açtı.
ABHaber’e konuşan AP gözlemcileri Erdoğan’ın Gezi parkı politikasına hem AB hemde AP içinde büyük tepki oluştuğuna dikkati çektiler.
AP gözlemcileri Gezi parkı sonrası Türkiye-AB lişkilernin büyük yara aldığına işaret ederlerken AP'deki siyasi gruplar arasında Türkiye’ye verilecek tepki konusunda da görüş birliği olduğuna işaret ettiler.
AP Genel Kurulunda 12 Haziran'da Türkiye tartışması yapılacak 13 Haziran'da ise Türkiye tasarısı oylanacak. Türkiye tartışması yapılırken AB İrlanda Dönem Başkanı,AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Ashton ve Avrupa Komisyonu üyesi Stefan Füle'de hazır bulunacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)