BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAP'den Rusya’ya uygulanan yaptırımların kaldırılması önerisi----

AP'den Rusya’ya uygulanan yaptırımların kaldırılması önerisi

AP'den Rusya’ya uygulanan yaptırımların kaldırılması önerisi
08 Eylül 2019 - 10:04 www.finansgundem.com

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Fransız üyesi Thierry Mariani, Rusya’ya yönelik yaptırımların kaldırılması önerisinde bulundu.

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Fransız üyesi Thierry Mariani, Avrupa'da istikrarı sağlamak için Rusya ile ilişkileri "netleştirmek" gerektiğini belirten Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron'un pozisyonunu desteklediğini söyledi.

France Info’ya konuşan Fransız parlamenter, “Rusya’yı tecrit etme siyasetine devam edersek, onlar Çin’e yaklaşacak ve biz de arada kalacağız” dedi.

Mariani, Rusya’yla ilişkilerin normalleşmesine yönelik ilk adımın, yaptırımların kaldırılması veya en azından hafifletilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Batı ile Rusya arasındaki ilişkiler, Ukrayna ve Kırım'daki gelişmeler nedeniyle bozulmuş, Moskova'yı Kiev'in işlerine müdahale etmekle suçlayan Batı, Rusya'ya yaptırımlar uygulamıştı. Yaptırımlara karşılık veren Rusya ise birçok kez, Moskova'ya yöneltilen suçlamaların mesnetsiz olduğunu ifade etmişti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman çete09 Eylül 2019 11:26

    Suriyeliye 40 milyar dolar harcandı ülke batmsdı eyt kilere gelince ülke batdı adamlar pirim ödedi en doğal hakları

  • Fuat08 Eylül 2019 13:30

    Sen bir yasa çıkartıyorsun çıkış tarihinden baz alırsın geriye dönük insanların yolunu niye kapatıyorsun 1994 girişliyim benden 25 yerine 38 yıl hizmet istiyorsun 13 yılımı gasp ediyorsunuz yazık değilmi