BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAP'deki rüşvet krizi: Bavullar boş geldi... Dolu gitti!----

AP'deki rüşvet krizi: Bavullar boş geldi... Dolu gitti!

AP'deki rüşvet krizi: Bavullar boş geldi... Dolu gitti!
27 Aralık 2022 - 14:55 www.finansgundem.com

Avrupa'yı sarsan rüşvet skandalıyla ilgili eski İtalyan Milletvekili Panzeri ve Yunan Milletvekili Kaili'nin partneri Giorgi'nin ellerinde para dolu valizleri taşırken ki görüntüleri İtalyan medyasında yayınlandı.

Avrupa Parlamentosu’nun eski başkan yardımcılarından Yunan Eva Kaili’nin de aralarında olduğu üst düzey isimlerin Katar’dan rüşvet alarak lobicilik yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada sular durulmuyor.

Sözcü'nün haberine göre Avrupa medyası “Katargate” olarak bilinen skandalda yeni bilgilere ulaşılıyor. İtalya’nın çok okunan gazetelerinden La Repubblica, Antonio Panzeri ve Kaili’nin partneri olan Francesoco Giorgi’nin ellerinde bavullar dolusu parayı taşırken çekilmiş görüntülerini paylaştı.

İtalyan medyası, Brüksel’deki Steigenberger Hotel’de çekilmiş kamera görüntülerini paylaşırken iki adamın içi para dolu bavulları taşıdığını aktardı

10 Ekim’de Katar Çalışma Bakanı Ali Bin Samih Al Marri ile bir görüşmeden sonra çekildiği açıklanan fotoğrafların, 2022 Dünya Kupası’nın başlamasından 5 hafta önce çekildiği belirtildi.

Görüntülerde Giorgi’nin yanında Yunan siyasetçi Kaili’nin 20 aylık çocuğunun da bebek arabasında olduğu görülüyor. Brüksel’in en lüks oteli olarak bilinen otelde Katar delegesi ile Pancheri’nin görüştüğünü ve Giorgi’yle birlikte boş bavullarla mekana girdikleri aktarıldı. Belçika savcılığı ikilinin ellerindeki bavulların ise daha sonra para dolu bir şekilde dışarı çıkarıldığını da aktardı.

Rüşvetçi Yunan vekilin Noel sofrasında kuş sütü eksik

 

'Rüşvet depremi'nde yeni skandal: "AP'de örgüt" itirafı!

 

Rüşvetten gözaltına alınan Kaili suçu kocasına attı: Paralar ona ait!

 

AP’de rüşvet operasyonu: 1.5 milyon euro nakit paraya el konuldu!

 

Borrell'den AP'deki rüşvet soruşturmasıyla ilgili açıklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)