BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAntalya'da kamp kuran gruba büyük şok----

Antalya'da kamp kuran gruba büyük şok

Antalya'da kamp kuran gruba büyük şok
27 Mart 2017 - 14:14 www.finansgundem.com

Kamp kurmak için Antalya, Kemer'e gelen içlerinde turistlerin de bulunduğu bir grup , kamp sonrası Likya yolu girişine park ettikleri araçların yanına döndüklerinde 26 aracın lastiklerinin kesilerek patlatıldığını gördüler.

Kemer’e bağlı Ulupınar Mahallesi Çıralı mevkiine cuma günü gelen aralarında yabancıların da bulunduğu yaklaşık 800 kişilik grup, araçlarını Likya yolu girişine park ettikten sonra yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüşün ardından geldikleri Boncuk Koyu’nda kamp kurdu. 1’inci Şamanik Kampı adını verdikleri etkinlik kapsamında sahilde çadır kurarak konaklayan gruptakiler, dün sabah park halindeki 27 araçtan 26’sının tüm lastiklerinin kesilerek patlatıldığını fark etti.

İhbar üzerine Tekirova Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri bölgeye gitti. Jandarma izinleri olmadığı gerekçesiyle grubun bölgeyi terk etmesini istedi. 4 kilometrelik orman yolunu yürümek istemeyen kampçılar, eşyalarını toplayıp motorlu kayıklarla merkeze taşındı. Lastikleri kesilen araç sahipleri çağırdıkları kurtarıcı yardımıyla araçlarını da merkeze götürdü. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)