BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnketlerde Zeytin Dalı Harekatı'na büyük destek----

Anketlerde Zeytin Dalı Harekatı'na büyük destek

Anketlerde Zeytin Dalı Harekatı'na büyük destek
08 Şubat 2018 - 04:57 www.finansgundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Afrin'in içine girilmesini doğru bulmuyorum" şeklindeki sözlerini değerlendiren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, anketlere göre kamuoyunun harekata desteğini köşesine taşıdı. İşte Selvi'nin o yazısı:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Ben Afrin içine girilmesini asla doğru bulmuyorum” sözünü aktarırken “Bir tarafa yazın bu söz tartışma çıkaracak” demiştim. Öyle de oldu.

O sadece bir söz değil, CHP Lideri’nin Afrin konusundaki değerlendirmesini yansıtıyordu. O cümlenin devamını aktarıyorum:

“Çünkü bir kenti ele geçirmek gibi bir düşünce olmamalı. Biz niçin Afrin’e girdik? Terör örgütü Türkiye’nin sınırlarında konuşlanmasın diye. Temizledim mi? Temizledim. Nerede olmuştu? El Bab’da. Gittik El Bab’a, Fırat Kalkanı’nda belli bir yere kadar gittik. Türkiye’nin güvenliğini sağlamak için orada konuşlandık, durduk. Daha derinlere inmenin hiçbir mantığı yok. Hiç gerek de yok ona. Daha fazla şehit veririz yazık günahtır.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g 08 Şubat 2018 14:20

    DAHA FAZLA İNSAN ÖLMEMELİ DİYALOG YOLU BARIŞ/ATEŞKES SAĞLANIP ÜLKEMİZDEKİ SURİYELİ?IRAKLILARIN YAŞADIKLARI TOPRAKLARA/ÜLKELERİNE DÖNMELERİ SAĞLANMALI