BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da ücretsiz yolcu taşıma kararı değişti----

Ankara'da ücretsiz yolcu taşıma kararı değişti

Ankara'da ücretsiz yolcu taşıma kararı değişti
08 Kasım 2023 - 21:42 www.finansgundem.com

Ankara'da özel halk otobüsçüleri, 'ücretsiz yolcuları' taşıma kararı aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin gelir desteği kararının ardından Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği, sadece ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararını değiştirdi. Gelir desteği verilmeyen illerde uygulama devam edecek.

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Kara, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisinin özel halk otobüsü işletmecilerine ücretsiz yolcularla ilgili gelir desteği verilmesi kararına teşekkür etti.

Kara, TÖHOB Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, EGO Genel Müdürlüğünce 31 Mart 2024'e kadar özel halk otobüsü esnafına gelir desteği verilmesini içeren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş imzalı başkanlık yazısının, belediye meclisindeki tüm parti gruplarının oylarıyla kabul edildiğini belirtti.

Ankara'da faaliyet göstermekte olan özel halk otobüsü işleticilerine ücretsiz taşıdıkları yolcu başına gelir desteği ödeneceğini ifade eden Kara, daha önce 20 farklı gruptaki serbest kart sahiplerini her ayın sadece 1'i ile 4'ü arası ücretsiz, kalan 26 gün ise ücretli taşıma kararı aldıklarını anımsattı.

Kara, "Ankaralı halkımıza müjde, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin kararına istinaden artık 25 ilçede hizmet veren özel halk otobüslerimize vatandaşlarımız sınırsız rahatlıkla binebilirler. Sayın Mansur Yavaş'a ve meclis üyelerimize esnaflarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kruvaziyer yolcu sayısı 1 milyonu geçti

 

İETT'den 65 yaş üstü yolcu kararı

 

Halk otobüsleri ayda 4 gün ücretsiz yolcu taşıyacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)