BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da Suriye için kritik toplantı yarın----

Ankara'da Suriye için kritik toplantı yarın

Ankara'da Suriye için kritik toplantı yarın
15 Eylül 2019 - 16:27 www.finansgundem.com

Astana formatında Beşinci Üçlü Zirve Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in katılımıyla yarın Ankara'da gerçekleştirilecek.

Ankara yarın Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Devlet Başkanı Hasan Ruhani'yi ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 3'lü zirve hakkında İletişim Başkanlığından yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, zirve toplantısında, "İdlib başta olmak üzere, Suriye'deki gelişmelerin değerlendirilmesi, çatışma ortamının sona erdirilmesi, mültecilerin gönüllü geri dönüşleri için gereken şartların temini ile kalıcı bir siyasi çözümün tesisi amacıyla gelecek dönemde atılacak müşterek adımların istişare edilmesinin amaçlandığı" bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, zirve vesilesiyle mevkidaşlarıyla münferit görüşmeler gerçekleştirerek ikili ilişkilerin yanı sıra güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunması öngörülüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)