BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da polise silahlı saldırı----

Ankara'da polise silahlı saldırı

Ankara'da polise silahlı saldırı
01 Şubat 2016 - 19:46 www.finansgundem.com

Başkent'te çalıntı bir aracı inceleyen polis ekiplerine kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı

Ankara'da çalıntı bir aracı inceleyen polislere ateş açıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin Atıfbey Mahallesi 120. Sokak'ta park halinde bulunan 06 VZM 29 plakalı çalıntı minibüsü incelediği sırada, 06 JRE 04 plakalı otomobille olay yerine gelen kimliği belirsiz şahıslar tarafından ekiplere ateş açıldı. Saldırıya uğrayan polisler, olaydan yara almadan kurtulurken, saldırganlar kaçarak uzaklaştı.

6 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU
Ekiplerin, takviye istemesi üzerine olay yerine çok sayıda asayiş ve Yunus ekipleri gönderildi. Saldırının gerçekleştiği 120. Sokak'ın her iki tarafına emniyet şeridi çekilerek olay yeri inceleme ekiplerine haber verildi. Bölgede incelemelerde bulunan ekipler, 6 adet boş kovan tespit etti. Ekipler, saldırganların olay yerinde bıraktıkları 06 JRE 04 plakalı otomobilde de detaylı incelemelerde bulundu.

BİR BAŞKA ARAÇ DUR İHTARINA UYMAYINCA HAREKETLİ ANLAR YAŞANDI
Yunus ekiplerinin başka bir bölgede yaptığı çevirmede "dur" ihtarına uymayan 47 AD 666 plakalı otomobil de kaçarak, polis ekiplerinin inceleme yaptığı 120. Sokak'ın kesiştiği bölgeye girdi. Saldırıdan dolayı çok sayıda polis aracının bulunduğu sokakta sıkışan sürücü, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Sokağa giren otomobilde, saldırıyı gerçekleştiren zanlıların olduğunu zanneden polisler, hemen silahlarına davrandı. Polislerin otomobil içerisindeki şahsı kısa sürede etkisiz hale getirmesinin ardından, sürücünün gerçekleştirilen saldırıyla alakası olmadığı anlaşıldı. Kaçarken Yunus ekiplerinin aracına da çarpan sürücü, yakalanarak polis aracına alındı.

Kaçan saldırganların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Bir polis helikopteri de havadan çalışmalara destek verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)