BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da polis müdahalesi----

Ankara'da polis müdahalesi

Ankara'da polis müdahalesi
05 Haziran 2013 - 19:40 www.finansgundem.com

Gezi Parkı eylemleri 9. gününde tüm hızıyla sürüyor

Taksim Gezi Parkı'ndaki eyleme destek vermek amacıyla Kızılay Meydanı'nda bulunan göstericilere polis biber gazı ve tazyikli suyla eylemcilere müdahalede bulundu.Arasında siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de bulunan ve öğle saatlerinden itibaren Kızılay Meydanı'nda toplanan grup, bölgeyi boşaltmaları yönünde polis tarafından uyarıldı. Başbakanlık çevresinde önlem alan güvenlik güçleri, kalabağın arasında polise saldırmak için hazırlık yapanlar olduğu yönünde uyarısını tekrarladı. Uyarının ardından polis, Kızılay Meydanı'ndaki kalabalığa Akrep tabir edilen araçlardan gaz bombası ve biber gazı ile TOMA'lardan da tazyikli suyla müdahalede bulundu.
Müdahale üzerine kalabalık, Sıhhıye, Ziya Gökalp Caddesi ve GMK Bulvarı'na doğru çekildi. Atatürk Bulvarı'nda da uyarılara rağmen dağılmayan gruba da tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Olaylar sırasında yaralanan göstericiler ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
MÜDAHALE ÖNCESİ KANDİL SİMİDİ
Ankara'da Gezi Parkı eylemine destek için düzenlenen protestoların 6. gününde Miraç Kandili dolayısıyla katılımcılar kandil simidi dağıttı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)