BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da ortalık karıştı!----

Ankara'da ortalık karıştı!

Ankara'da ortalık karıştı!
12 Mart 2014 - 14:17 www.finansgundem.com

Berkin Elvan için Ankara Kızılay'da binlerce kişi buluştu

269 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan için Ankara'da binlece kişi Kızılay'a akın etti. Göstericiler pankartlarla meydanı doldurdu.


POLİSTEN MÜDAHALE

Ankara'da Berkin Elvan için eylem yapanlara polis müdahale etti.  Polis Tuzluçayır'daki göstericilere müdahale etti. Gösterilerde 2 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

Kızılay'da da liseliler eylem yaptı.

LİSELİLERİN EYLEMİNDEN KARELER

Öte yandan Kızılay'daki toplanmalar devam ediyor. Polis, bölgede çok sıkı güvenlik önlemleri aldı. Polis, helikopteri de eylemi havadan takip ediyor.

Ankara Barosu avukatları da cübbelerini giyip, ellerinde ekmek ve Berkin'in fotoğraflarıyla Adliye'den Kızılay'a kadar yürüdü.

Ankara Güven Park'ta ise 15 yaşındaki Berkin Elvan'ı anmak için Ankara Kızılay'daki Güven Park'ta yaklaşık 1500 kişi toplandı. Ankara Barosu'na kayıtlı bir grup avukat ise, cübbeleri üzerlerinde ellerinde ekmeklerle Güven Parka geldi ve eylemcilere destek verdi. Burada toplanan eylemciler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve polis aleyhine çeşitli sloganlar attılar ve dövizler taşıdılar. Anma eylemine katılan bir gurup ise, kavşaktan geçmekte olan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait kanalizasyon aracına tekmeler savurdu. Sürücü ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Güven Park yakınlarında üniformalı polis ekipleri bulunmazken, TOMA'lar ise Atatürk Bulvarı üzerinde hazır bekletiliyordu. Polis Ankara Kızılay'daki Güven Park'ta toplanana kalabalığa polis müdahale ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VATANDAŞ12 Mart 2014 17:17

    NE İSDEĞİNİ BİLMEYEN????? AZBİLE

  • sedat12 Mart 2014 17:03

    HELAL OLSUN TÜRK POLİSİNE GURUR DUYUYORUM KENDİLERİYLE milletin huzurunu sağlamak için gece gündüz demeden mücadele ediyor...

  • alabao12 Mart 2014 16:40

    ne olacak şimdi siz meydana çıkacaksınız birileri araya dalacak herkesi ateşe atacak polis müdehale etmek zorunda kalacak birileri yine zarar görecek yine türkiye kaybedecek bu mücadelenizi sandık için yapsaydınız zaten tayyip giderdi ama siz yanlışta inad ediyorsunz.

  • KUKLA VE İPLER12 Mart 2014 14:28

    acı,acıya yakışır şekilde yaşanmalı.sorun değil,çözüm odaklı işler yapılmalı.bu işte kasıt varsa ortaya çıkarılmak üzere çalışılmalı.bu ülkede şiddet( yıllardır olduğu gibi)birilerinin ekmeğine yağ sürer,ülkemize zarar olarak geri döner.ipleri başkalarının eline verip,piyonları olmayalım...