BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da kritik toplantı: 5 lider bir araya geldi----

Ankara'da kritik toplantı: 5 lider bir araya geldi

Ankara'da kritik toplantı: 5 lider bir araya geldi
04 Mart 2023 - 18:01 www.finansgundem.com

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamalarının ardından Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. Millet İttifakı'nın kalan beş siyasi parti lideri, Saadet Partisi'nde bir araya geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamaları, Ankara'da hareketli saatler yaşanmasına neden oluyor. Millet İttifakı'nın beş siyasi parti lideri, Saadet Partisi'nde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor.

Gün içinde CHP'li 10 belediye başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek destek ziyaretinde bulundu. Kritik zirve öncesi CHP MYK olağanüstü toplandı ve toplantıdan Yavaş ve İmamoğlu'nun Akşener ile görüşmesine onay çıktı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise görüşme hakkında böyle bir taleplerinin olmadığını dile getirirken "Değerli başkanların da bizden bir talebi olmamıştır" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından gözler masadaki diğer siyasi partilere çevrildi. Siyasi partiler sabah saatlerinden itibaren değerlendirme toplantıları yaparken şu sıralarda kritik bir zirve gerçekleşiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi liderleri Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya geldi. Görüşmenin detaylarının toplantı sonrası açıklanması bekleniyor. (NTV)