BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da, EGO otobüsünde 'korona virüs' şüphesi----

Ankara'da, EGO otobüsünde 'korona virüs' şüphesi

Ankara'da, EGO otobüsünde 'korona virüs' şüphesi
15 Nisan 2020 - 00:43 www.finansgundem.com

EGO otobüsüyle yolculuk yapan bir kişi, şoförün bildirmesi üzerine korona virüs şüphesiyle hastanede gözlem altına alındı

ANKARA'da, EGO otobüsüyle yolculuk yapan bir kişi, şoförün bildirmesi üzerine koronavirüs şüphesiyle hastanede gözlem altına alındı.
Olay, saat 21.00 sıralarında Gölbaşı- Ulus seferini yapan 106 hat numaralı EGO otobüsünde meydana geldi. Otobüse binen bir yolcunun hal ve hareketlerinden şüphelenen otobüs şoförü Murat C., polisi arayarak yolcunun koronavirüs olabileceğini söyledi. Polis ekipleri, otobüs güzergahı üzerinde önlem alarak, aracı Mevlana Bulvarı'nda Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) karşısında durdurdu. Otobüsteki yolcular, kontrollü şekilde tahliye edildikten sonra, koronavirüs şüphelisi yolcu da sağlık ekiplerince ambulansa alındı. İsmi açıklanmayan yolcu, hastaneye götürülerek, gözetim altına alındı. EGO otobüsü ise dezenfekte edilmek üzere belediyenin garajına götürüldü. 
Otobüs şoförü Murat C., yolcunun hal ve hareketlerinin dikkatini çektiğini, sorduğu sorulara verdiği cevaplardan şüphelenerek polise ihbarda bulunduğunu söyledi.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)