BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara ve Konya'da hava olayları uyarısı----

Ankara ve Konya'da hava olayları uyarısı

Ankara ve Konya'da hava olayları uyarısı
26 Mayıs 2024 - 16:38 www.finansgundem.com

Ankara ve Konya'nın kuzeyi için şiddetli yağışa karşı uyarıda bulunulurken, sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışları gibi hava olayları için dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da gece saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu. Ankara Valiliği, Meteoroloji'nin uyarısının ardından vatandaşlara ikaz yaptı. Konya'nın kuzeyi için de kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre bu gece saatlerinden Ankara'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Konya için kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, öğleden sonra Konya'nın kuzeyinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Bugün hava nasıl olacak? Şiddetli yağışa dikkat

 

Fırtına ABD'de can aldı: 5 ölü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)