BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemANKAPARK işletmecisine suç duyurusu----

ANKAPARK işletmecisine suç duyurusu

ANKAPARK işletmecisine suç duyurusu
26 Temmuz 2022 - 15:17 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıllar sonra belediyeye devredilen ANKAPARK’a ilişkin, işletmecisi ve kamu zararına yol açanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Ankapark’ın çürütülmesinin sorumluları' hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Yavaş, "Kimdir bunun sorumlusu Savcılık gelsin, araştırsın bulsun. Büyükşehir’in bir kusuru varsa gelsin bizi de incelesin" dedi.

Yavaş, Melih Gökçek’in “801 milyon dolar değil, 400-500 milyon dolar harcandı” açıklamasına yönelik “fazlası var eksiği yok” yorumunu yaparak şunları söyledi:

“801 milyon doları kuruşuna kadar izah ettik. Altı aydır yayınlıyoruz. Bugüne kadar hiçbir itiraz gelmedi. 801 milyon dolardan fazlası vardır eksiği yoktur bundan eminim. Ankapark’ın bu şekilde çürütülmesine sebep olanlar hakkında dün Cumhuriyet Savcılığı’na da suç duyurusunda bulundum. Kimdir bunun sorumlusu Savcılık gelsin, araştırsın bulsun. Büyükşehir’in bir kusuru varsa gelsin bizi de incelesin. Kaç defa mahkemeye buranın hırsızlık yapılırken fotoğraflarını verdik. Kaç defa mahkemeden kendi lehimize tedbir istedik bunları göreceklerdir. Ankaralının parasının çarçur edilmesine asla izin vermeyeceğiz.

 

Akşener ANKAPARK'ı inceledi

 

Ankapark için vatandaş tepkisi: Rezil etmişler

 

Ankapark'a harcanan para 6 FSM Köprüsü'ne bedel

 

Mansur Yavaş duyurdu: ANKAPARK belediyeye devredildi

 

Ankapark macerası 801 milyon dolar yedi!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş26 Temmuz 2022 16:28

    Bu Melih Gökçek denilen zat ne zaman yargı önüne çıkarılacak, hesap sorulacak. Artık adalet istiyoruz derhal seçimle bu ceburrut sistemden kurtulmak istiyoruz.