BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAndorra'da herşey beklendiği gibi----

Andorra'da herşey beklendiği gibi

Andorra'da herşey beklendiği gibi
22 Mart 2013 - 21:19 www.finansgundem.com

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'na iyi bir başlangıç yapamayan A Milli Takım Andorra deplasmanına konuk oldu

2014 Dünya Kupası AVrupa Kıtası elemeleri D Grubu beşinci maçında Milli takımımız, deplasmanda Andorra'ya konuk oluyor.
Gruptan çıkmak için artık puan kaybına tahammülü olmayan milli takım ilk yarıyı 30. dakikada frikikten Selçuk İnan'ın ve 45. dakikada Burak Yılmaz'ın golleriyle 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda da düşük tempolu oyun devam edince karşılaşmada başka gol olmadı ve milliler sahadan 2-0 galip ayrıldı
STADIN KÜÇÜKLÜĞÜ SORUN ÇIKARDI
Bu arada, maçın oynanacağı yaklaşık bin kişilik Comunal Stadı'nın kapasitesinin küçük olmasından dolayı ciddi sorunlar yaşandı.
Andorra Futbol Federasyonu, TFF'ye 200 bilet verirken, bazı Türk taraftarlar stada giremedi. Dağlık bir bölge olan Andorra'daki tek düzlük alanda yer alan Comunal Stadı'nda, sadece sahanın bir bölümünde ve bir kale arkasında tribün bulunurken, seyircinin yarısını Türk taraftarlar ve basın mensupları oluşturdu.
HERŞEY EN İYİ İKİNCİ OLMAK İÇİN
Geride kalan 4 maçta sadece 3 puan alan Türkiye’nin kalan 6 maçını da kazanmaktan başka çare yok. Ama Türkiye’nin bütün maçlarını kazan-ması da yetmeyebilir. Çünkü millilerin, aynı zamanda 9 grubun bulunduğu Avrupa’da da en iyi ikincilerde 8 takım arasına girmesi gerekiyor. 9 grubun lideri 2014’e doğrudan giderken. 9 gruptan en iyi 8 ikinci takım da play-off maçı oynayacak.
HERKESİN KADERİ HOLLANDA’NIN ELİNDE
Türkiye, ikincilik için Macaristan ve Romanya ile çekişiyor. Üç takımın da Andorra ve Estonya maçlarını kayıpsız atlacağı varsayılırsa üç ekibin birbirleri ve Hollanda ile oynayacakları maçlar kaderlerini belirleyecek. Türkiye’nin grupta 2. olması için Hollanda’yı yenmesi, Romanya-Macaristan’ın berabere kalması en iyi senaryo.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)