BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnastasia Petrova, Alanya Belediyesi'ne aday oldu----

Anastasia Petrova, Alanya Belediyesi'ne aday oldu

Anastasia Petrova, Alanya Belediyesi'ne aday oldu
10 Ocak 2019 - 12:27 www.finansgundem.com

Yıllardır Antalya Alanya’da yaşayan Rus uyruklu Anastasia Petrova Çetinkaya, Alanya Belediyesi Bağımsız Belediye Başkanı adayı oldu.

Yıllardır yaptığı çalışmalarla, muhtelif mecralarda Alanya tanıtımına büyük katkılarda bulunan, Rus uyruklu Anastasia Petrova Çetinkaya, Alanya Belediyesi Bağımsız Belediye Başkanı adaylığını açıklayacak. Gazeteci Ayhan Çetinkaya ile evli olan Çetinkaya, 'Değişim Sende' sloganı ile bugün saat 14.00'te adaylığını yapacağı açıklama ile resmen duyurmuş olacak.
Rusya'nın kuzeyinde yer alan Murmansk şehrinde doğduğu öğrenilen Petrova, 36 yaşında ve Alanya'da yaşıyor.

5 DİL BİLİYOR

Oslo Üniversitesi Siyasal Bigiler Fakültesi mezunu olan Çetinkaya'nın, asıl mesleği olan Proje ve İş Geliştirme Uzmanlığı'nın yanı sıra gazetecilik de yaptığı bildirildi. Norveç ve Rusya'da iki üniversite bitiren Petrova'nın, beş dili akıcı şekilde konuştuğu da öğrenildi. Çeşitli platformlarda Alanya tanıtımına büyük katkı sağladı.

İLÇEDE 14 BİN YABANCI UYRUKLU VATANDAŞ VAR

Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2017 rakamlarına göre Türkiye'de bulunan 919 bin 61 yerleşik yabancının 14 bin 143'u Alanya'da yaşıyor. İlçede 3 bin 115 Alman, 2 bin 573 Rus, 962 Irak, 882 İran, 735 Ukrayna asıllı vatandaşlar yaşıyor. Rusya Federasyonu uyruklu vatandaş sayısının 2019 itibari ile 3 bini aştığı belirtiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)