BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAnadolubank’ta üst düzey atama ----

Anadolubank’ta üst düzey atama

Anadolubank’ta üst düzey atama
02 Mart 2023 - 13:51 www.finansgundem.com

Anadolubank’ın Operasyon Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Tuğrul Kürşad Akpınar oldu.

Verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle Türk bankacılık sektörünün genç, dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank’ta Operasyon Bölümü Genel Müdür Yardımcılığı görevine Tuğrul Kürşad Akpınar getirildi.

Yapılan bu önemli atama ile Anadolubank, dijital dönüşüm ve süreç iyileştirme çalışmalarında daha da hız kazanmayı hedefliyor.

Anadolubank, ekibine kattığı deneyimli isimlerle daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. 1995 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan, aynı üniversitede Muhasebe Finansmanı alanında yüksek lisansını tamamlayan Akpınar, iş yaşamına 2000 yılında Türk Ticaret Bankası Dış Ticaret biriminde Management Trainee (MT) olarak başladı. Akpınar, 2001-2007 yılları arasında Koçbank’ta Dış Ticaret operasyonlarında görev aldı. Koçbank–Yapı Kredi birleşmesi ile birlikte, Yapı Kredi’de sırasıyla Özel ve Perakende Müşteriler Operasyonları Bölüm Müdürü, ardından Merkezi Operasyonlar Grup Direktörü olarak 2021 yılı Ağustos ayına kadar görevlerini sürdürdü. Akpınar, kariyeri boyunca operasyonel süreçlerin etkinlik ve verimlilik bazlı yeniden tasarımı, dijitalleştirilmesi, self servis bankacılığı ve e-devlet uygulamalarının kullanımı konusunda uzmanlaştı. Kredi tahsis ve kullandırım süreçlerinin yeniden modellenmesi, Dış Ticaret süreçleri, RPA (Robotik Süreç Otomasyonu), Operasyonda AI (Yapay Zeka ) ve Proje Yönetimi konularında önemli başarılara imza attı.

Anadolubank, 2022 yılında dijital hizmetlerini çeşitlendirdi

Anadolubank 25 yaşında

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Clas02 Mart 2023 17:40

    İnşallah akla ilme bilime ekonominin temel gerçeklerini uygulayan diğer vasıfsız kalitesiz beceriksiz yöneticilerden farklı olur halkın tasarruflarına gerçek değerini verir dövize dalga geçer faiz ooo.1 gibi geri zekalı bankaları rezil eden kişilik güvenilmez bir sistemin parçası olmaz