BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAnadolubank şubeleşmeye devam ediyor----

Anadolubank şubeleşmeye devam ediyor

Anadolubank şubeleşmeye devam ediyor
25 Ekim 2019 - 10:02 www.finansgundem.com

Son dönemde birçok banka yakın şubelerini birleştirip, bazı şubelerini kapatırken, Anadolubank birçok ilde yeni şube açıyor.

Ekonomideki daralmaya paralel olarak bankacılık sektöründe yaşanan küçülmeye rağmen Anadolubank büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, geçtiğimiz günlerde Sivas şubesini açtı. Banka önümüzdeki günlerde Elazığ, Malatya, Bodrum ve Diyarbakır’da da şube açmaya hazırlanıyor.

KOBİ’lere ve Türk ekonomisine üretimiyle katkıda bulunan, yatırımcılara sunduğu finansal çözümlerle ön plana çıkan Anadolubank KOBİ, İşletme, Ticari, Bireysel ve Tarım Bankacılığı alanlarında hizmet vermeye devam ediyor.

Bankacılığın birçok alanında sahip olduğu çözüm alternatifleriyle destek olan Anadolubank, müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru tespit edip, onları ihtiyaçlarına uygun olarak, butik ve hızlı bankacılık anlayışı doğrultusunda hareket etmeye devam etmektedir.

Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke “Anadolubank olarak sektörün ihtiyaç ve sorunlarını en iyi şekilde analiz ediyor, müşterilerimizin her yıl farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerini geliştiriyor ve yeni istihdam alanları sağlayarak hedeflerine emin adımlarla ulaşmaları için destek vermeye devam ediyoruz” dedi.

Müşterilere sadece finansal uzman değil, çözüm ortağı olduklarını belirten Ülke, konusunda yüksek finansal ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosu ile Sivas halkına hizmet vermenin gurur ve heyecanını yaşadıklarını bildirdi.

Anadolubank Sivas Şube Müdürü Deniz Şeker, “Tüm çalışmalarında müşterileri ile uzun soluklu, sürdürülebilir ve karşılıklı güvene dayalı ilişkiler tesis etmeyi amaçladıklarını” söyledi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ADAM HARCAMA11 Kasım 2019 12:35

    Üst yönetimi teb kökenli kurdukları düzende adama kayırma hat safhadadır. Kendileri için tölerans vardır ama dışardansanız harcanırsınız.  Personel sirkülasyonu hat safhada olup sistem ve alt yapısı Türk bankacılığının  çok gerisindedir.  Kısacası çalışılacak en son bankadır.

  • ENGİN ÇALIŞKAN 25 Ekim 2019 14:50

    Türk bankacılık siteminde orta ölçekli bankanlar arasında  lokomotif görevi gören yüzde yüz yerli banka özellikli bir banka olması  ülkemiz için sevindirici bir durumdur.

  • Mehmet Cemiloğlu25 Ekim 2019 13:43

    %100 yerli sermayeli bir banka. Markalarımız, şirketlerimiz yabancılaşırken yerli sermaye ve sermayedarları tüketici olarak mutlaka desteklemeliyiz.