BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAmsterdam'dan buraya gelmeyin çağrısı!----

Amsterdam'dan buraya gelmeyin çağrısı!

Amsterdam'dan buraya gelmeyin çağrısı!
28 Haziran 2021 - 08:42 www.finansgundem.com

Amsterdam şehir konseyi bir açıklama yaparak, "uyuşturucu, alkol ve seks için şehrimizi ziyaret etmeyin" çağrısı yaptı.

Korona virüsü dolayısıyla turizm sektörü büyük sekteye uğrarken, dünyanın en popüler turizm destinasyonlarından biri olan Amsterdam’dan dikkat çekici bir açıklama geldi.

Amsterdam şehir konseyi, pandemi dolayısıyla şehrin kendilerine kalmasından duydukları memnuniyeti açıklarken, “Şehir bize kaldı ve biz artık alkol almak isteyen, uyuşturucu kullanmak isteyen ya da Red Light District’te seks yapmak isteyen turistleri hoş karşılamayacağız” ifadesini kullandı.

Yetkililer şehrin sessiz ve sakin halinden memnun olduklarını açıklarken, CNN’e konuşan bir Amsterdamlı olan Nicola Theobald, “Amsterdam’ın turistlere ihtiyacı var. Turistler olmazsa müzeler ve restoranlar hayatta kalamaz. Fakat pandemi yüzünden turistlerin gelememesi iyi oldu. Şehir bize kaldı, gecenin yarısında bağıran çağıranlar ya da kanala kusanlar olmamasından memnunuz. Şehrimizin bu şekilde kalmasını istiyoruz” dedi.

Şehir konseyinin 100.000 euroluk bir farkındalık kampanyası başlattığını aktaran CNN, konseyin yayınladığı bildiride, “Pandemiden önceki gibi yoğun kalabalıkları görmek istemiyoruz. Amsterdam’a ve Amsterdamlılara saygı gösteren ziyaretçilere kapılarımız açık. Burada yaşayanlara ve bu kültüre saygı duymayanlar ise gelmesin. Onlara mesajımız var: Amsterdam’a gelmeyin” yazdığını da hatırlattı.

Korona virüsten kötü haber! Aşıyı etkisiz bıraktı

 

Lüksemburg Başbakanı korona virüse yakalandı

 

Aşı olanları sevindirecek araştırma: Yüzde 1 bile değil

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)